Sahne Haberleri

sahne haberleri ve güncel sahne gelişmeleri, sahne ile ilgili tüm video, sahne fotoğrafları ve sahne haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


MÜZİK

Dünyaca ünlü yıldız Robbie Williams Muğla'nın Bodrum ilçesinde bir otelde sahne aldı.

MÜZİK

Türk pop müziğinin güçlü sesi Funda Arar geçtiğimiz akşam Chamada Prestige Hotel'de sahne aldı.

MÜZİK

Yazın büyük bölümünü Urla’daki çiftlik evinde geçiren Zeynep Bastık dün akşam bir kez daha Çeşme Mano Del Sol Beach‘te sahneye...

MÜZİK

Hafta sonu Çeşme ve Denizli de arka arkaya konserler veren İrem Derici verdiği kilolarla dikkat çekti.

MÜZİK

BKM organizasyonuyla DenizBank Açıkhava Etkinlikleri kapsamında düzenlenen konserde Doğulu’nun sevilen şarkılarıyla gecenin geç saatlerine kadar dans etti. 

MÜZİK

Hollandalı müzik grubu Rembrandt Trio, Uluslararası Gümüşlük Müzik Festivali Suda Caz Konserleri kapsamında 28 Ağustos’ta müzikseverlerle buluşacak.

MÜZİK

Türk popunun güçlü seni, başarılı sanatçı Sertab Erener, geçtiğimiz gün Bodrum Antik Tiyatro'da sevenleriyle bir araya geldi.

MÜZİK

Pop müziğin ve ekranların sevilen isimlerinden genç şarkıcı Alya önceki akşam Bodrum Üzüm Kızı'nda sahne aldı.

MÜZİK

Kenan Doğulu, Atlantis Yapım organizasyonu ile Turkcell Vadi’de müzikseverlerle bir araya gelerek unutulmaz bir müzik şöleni yaşattı.

MÜZİK

Focus İstanbul Etkinlik Yönetimi tarafından Festival Park Yenikapı’da düzenlenen İstanbul Festivali’nde, Türk Pop Müziği’nin güçlü sesi Sıla sahne aldı.

MÜZİK

Güçlü sesi ve yorumuyla Türkiye’nin en ünlü sanatçılarından olan Sertab Erener Turkcell Vadi’de rüzgar gibi esti. 

MÜZİK

Pop müziğinin sevilen ismi Kenan Doğulu, 2 Ağustos Çarşamba akşamı Bodrum Antik Tiyatro’da unutulmaz bir konsere imza attı.