Saldırılar Haberleri

saldırılar haberleri ve güncel saldırılar gelişmeleri, saldırılar ile ilgili tüm video, saldırılar fotoğrafları ve saldırılar haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


GÜNCEL

İsrail ve Hamas arasında varılan insani duraklama anlaşmasının sona ermesiyle saldırılar tekrar başladı.

GÜNCEL

Birleşmiş Milletler (BM) İnsan Hakları Yüksek Komiseri Volker Turk, İsrail-Filistin gündemiyle ilgili yaptığı yazılı açıklama yaptı.

SonDakika

İran Dışişleri Bakanı Hüseyin Emir Abdullahiyan: Gazze'de kadınlara ve çocuklara karşı saldırılar devam ederse, sonuçları çok ağır olacaktır, destekleyenler bunun...

GENEL

BM Genel Sekreteri Antonio Guterres, İsrail’in Gazze’ye yönelik saldırılarında duraksama beklediğini ancak saldırıların daha arttığını söyledi.

GÜNCEL

Filistin Sağlık Bakanlığı, İsrail’in düzenlediği saldırılar sonucu 830 sivilin hayatını kaybettiğini, 4 bin 250 sivilin de yaralandığını duyurdu.

GÜNCEL

İsrail ve Gazze'de yaşanan çatışmalardan kaçarak Tel Aviv'deki Ben Gurion Havalimanı'na ulaşan yolcular uçaklarla Türkiye'ye geliyor.   

GÜNCEL

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı (İBB) Ekrem İmamoğlu, "Hangi taraftan gelirse gelsin sivillere karşı saldırılar kabul edilemez" dedi.

SonDakika

AK Parti Sözcüsü Çelik: Danimarka’da biri Büyükelçiliğimiz önünde olmak üzere kutsal kitabımız Kur’an-ı Kerim’e karşı devam eden saldırılar lanetli ve...

GENEL

Kabine Toplantısı Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde yapıldı. Toplantı 3 saat 10 dakika sürdü.