Savunma Haberleri

Savunma haberleri ve güncel Savunma gelişmeleri, Savunma ile ilgili tüm video, Savunma fotoğrafları ve Savunma haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


GÜNCEL

Türkiye ve ABD'nin terörizme karşı iş birliğini artırmak, organize suç ve uyuşturucu kaçakçılığına karışan şebekeleri ele almak amacıyla Türkiye- ABD...

GÜNCEL

İsrail Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Lior Haiat, yaptığı açıklamada, “Güney Afrika, Hamas'ın yasal kolu olarak hareket etmeye devam etmektedir” dedi.

GENEL

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, Azerbaycan Savunma Bakanı Orgeneral Zakir Hasanov ile bir araya geldi.

GÜNCEL

Ukrayna Savunma Bakanlığı, Rusya’nın Karadeniz Filosu’nda görev yapan Sergei Kotov adlı devriye gemisinin batırıldığını duyurdu.

GENEL

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, resmi davetlisi olarak Türkiye'ye gelen İtalya Savunma Bakanı Guido Crosetto ile bir araya geldi.

SonDakika

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Enflasyon ile mücadelemizde henüz istediğimiz yere gelmedik ama kararlıyız. Savunma sanayinde son 21 yılda büyük aşamalar kaydeden Türkiye,...

GENEL

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, yurt içi ve sınır ötesindeki birlik komutanları ile video konferans toplantısı yaptı.

GÜNCEL

MSB Basın ve Halkla İlişkiler Müşaviri Tuğamiral Zeki Aktürk, bakanlıkta düzenlediği basın toplantısı ile MSB'nin bir haftalık faaliyetlerini anlattı.

GENEL

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, Saraybosna temasları kapsamında Bosna Hersek Savunma Bakanı Zukan Helez ile bir araya geldi.

GENEL

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, resmi temaslarda bulunmak üzere gittiği İngiltere'de, Savunma Bakanı Grant Shapps ile görüştü.

GENEL

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, İngiltere Başbakan Yardımcısı Oliver Dowden ile bir araya geldi.

GENEL

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, İngiltere Genelkurmay Başkanı Oramiral David Radakin ile bir araya geldi.