Şeridinde Haberleri

şeridinde haberleri ve güncel şeridinde gelişmeleri, şeridinde ile ilgili tüm video, şeridinde fotoğrafları ve şeridinde haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


GÜNCEL

Filistin Kızılayı, Gazze Şeridi’nde Refah’ın doğusundan sivillerin tahliye edildiği anları paylaştı.

GÜNCEL

Filistin Sağlık Bakanlığı, İsrail’in 7 Ekim’den bu yana Gazze Şeridi’nde düzenlediği saldırılar sonucu 34 bin 735 sivilin hayatını kaybettiğini açıkladı.

GÜNCEL

Filistin Sağlık Bakanlığı, İsrail’in 7 Ekim’den bu yana Gazze Şeridi’nde düzenlediği saldırılar sonucu 33 bin 37 sivilin hayatını kaybettiğini açıkladı.

GÜNCEL

Filistin Sağlık Bakanlığı, İsrail’in 7 Ekim’den bu yana Gazze Şeridi’nde düzenlediği saldırılar sonucu 32 bin 226 sivilin hayatını kaybettiğini açıkladı.

GÜNCEL

Filistin Sağlık Bakanlığı, İsrail’in 7 Ekim’den bu yana Gazze Şeridi’nde düzenlediği saldırılar sonucu 28 bin 985 sivilin hayatını kaybetti.

GÜNCEL

Filistin Sağlık Bakanlığı, İsrail’in 7 Ekim’den bu yana Gazze Şeridi’nde düzenlediği saldırılar sonucu 24 bin 100 sivilin hayatını kaybettiğini duyurdu.

GÜNCEL

Birleşmiş Milletler Yakın Doğu'daki Filistinli Mültecilere Yardım ve Bayındırlık Ajansı (UNRWA), 7 Ekim’den bu yana Gazze Şeridi’nde yerinden edilenlerin sayısının...

GÜNCEL

Filistin Sağlık Bakanlığı, İsrail’in Gazze Şeridi’nde düzenlediği saldırılar sonucu hayatını kaybedenlerin sayısının 10 bin 569’a ulaştığını açıkladı.

GÜNCEL

İsrail Hava Kuvvetleri, son 24 saatte Gazze Şeridi’nde yaklaşık 450 hedefin vurulduğunu duyurdu.

GÜNCEL

İsrail Hava Kuvvetleri, Gazze Şeridi’nde Hamas, Lübnan sınırında ise Hizbullah’ın hedef alındığını duyurdu.

GÜNCEL

İsrail Hava Kuvvetleri, Gazze Şeridi’nde son 24 saatte yaklaşık 600 hedefin vurulduğunu açıkladı.

GÜNCEL

İsrail Hava Kuvvetleri (IAF), İsrail Savunma Kuvvetleri (IDF) ile ortak operasyonlarla Gazze Şeridi’nde Hamas’a ait olduğu ifade edilen 250 hedefin...