Sivilin Haberleri

sivilin haberleri ve güncel sivilin gelişmeleri, sivilin ile ilgili tüm video, sivilin fotoğrafları ve sivilin haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


GÜNCEL

Filistin Sağlık Bakanlığı, İsrail’in 7 Ekim’den bu yana Gazze Şeridi’nde düzenlediği saldırılar sonucu 34 bin 735 sivilin hayatını kaybettiğini açıkladı.

GENEL

BM Genel Sekreteri Antonio Guterres, İsrail Başbakanı Netanyahu’nun “Anlaşma olsa da olmasa da Refah’a gireceğiz” açıklamasının ardından uyarıda bulundu.

GÜNCEL

Filistin Sağlık Bakanlığı, İsrail’in 7 Ekim’den bu yana Gazze Şeridi’nde düzenlediği saldırılar sonucu 33 bin 37 sivilin hayatını kaybettiğini açıkladı.

GENEL

Kolombiya Devlet Başkanı Petro, dün Gazze’de yardım almaya çalışırken 100 Filistinli sivilin hayatını kaybetmesiyle sonuçlanan olayla ilgili açıklama yaptı.

GÜNCEL

Filistin Sağlık Bakanlığı, İsrail’in 7 Ekim’den bu yana Gazze Şeridi’nde düzenlediği saldırılar sonucu 25 bin 295 sivilin hayatını kaybettiğini duyurdu.

GÜNCEL

Filistin Sağlık Bakanlığı, İsrail’in 7 Ekim’den bu yana Gazze Şeridi’nde düzenlediği saldırılarda 25 bin 105 sivilin hayatını kaybettiğini açıkladı.

GÜNCEL

Filistin Sağlık Bakanlığı, İsrail’in 7 Ekim’den bu yana Gazze Şeridi’nde düzenlediği saldırılar sonucu 24 bin 100 sivilin hayatını kaybettiğini duyurdu.

GÜNCEL

Filistin Sağlık Bakanlığı, İsrail’in 7 Ekim’den bu yana Gazze Şeridi'ne düzenlediği saldırılar sonucunda 19 bin 667 sivilin hayatını kaybettiğini duyurdu. 

GENEL

Cumhurbaşkanı  Recep Tayyip Erdoğan, İsrail'in Gazze'deki bir hastaneyi bombalaması sonucu çok sayıda sivilin öldüğü saldırıyı kınadı.

GÜNCEL

Filistin Sağlık Bakanlığı, İsrail’in Gazze Şeridi’ne yönelik saldırılarında 2 bin 750 sivilin hayatını kaybettiğini, 9 bin 700 sivilin de yaralandığını...

GÜNCEL

Filistin Sağlık Bakanlığı, İsrail’in düzenlediği saldırılar sonucu 830 sivilin hayatını kaybettiğini, 4 bin 250 sivilin de yaralandığını duyurdu.

GÜNCEL

Filistin Sağlık Bakanlığı, İsrail’in düzenlediği saldırılarda 313 sivilin hayatını kaybettiğini, 1990 sivilin de yaralandığını açıkladı.