Sonucu Haberleri

sonucu haberleri ve güncel sonucu gelişmeleri, sonucu ile ilgili tüm video, sonucu fotoğrafları ve sonucu haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


GENEL

İsrail’in düzenlediği saldırı sonucu 7 çalışanı hayatını kaybeden World Central Kitchen’ın (WCK) kurucusu İspanyol şef Jose Andres, ABD televizyonuna açıklama...

GÜNCEL

Filistin Sağlık Bakanlığı, İsrail’in 7 Ekim’den bu yana Gazze Şeridi’nde düzenlediği saldırılar sonucu 33 bin 37 sivilin hayatını kaybettiğini açıkladı.

SonDakika
GÜNCEL

ABD’nin Maryland eyaleti valisi Wes Moore, bugün bir geminin çarpması sonucu Francis Scott Key Köprüsü’nün çökmesini takiben olağanüstü hal ilan...

SPOR

Fenerbahçe Opet, AXA Sigorta Kupa Voley Finali’nde Eczacıbaşı Dynavit’i 3-1 mağlup ederek bu kupayı 4’üncü kez müzesine götürdü.

GENEL

DSÖ Genel Direktörü Tedros Ghebreyesus, Gazze’de bulunan Nasser hastanesinin bir haftadır devam eden kuşatma sonucu hizmet dışı kaldığını duyurdu.

GÜNCEL

Filistin Sağlık Bakanlığı, İsrail’in 7 Ekim’den bu yana Gazze Şeridi’nde düzenlediği saldırılar sonucu 28 bin 985 sivilin hayatını kaybetti.

SonDakika
GÜNCEL

Eski Pakistan Başbakanı İmran Han ve eşi Büşra Bibi, yolsuzluk suçlamaları sonucu çıkarıldığı mahkemece 14 yıl hapis cezasına çarptırıldı.

GÜNCEL

Filistin Sağlık Bakanlığı, İsrail’in 7 Ekim’den bu yana Gazze Şeridi’nde düzenlediği saldırılar sonucu 24 bin 100 sivilin hayatını kaybettiğini duyurdu.

GÜNCEL

İtalya’da Bologna-Rimini demiryolu hattında iki trenin çarpışması sonucu 17 kişinin yaralandığı duyuruldu.

GÜNCEL

Uluslararası Kızılhaç Komitesi’ne (ICRC) ait insani yardım konvoyu, Sudan’ın başkenti Hartum’da saldırıya uğradı.