Sonucunda Haberleri

sonucunda haberleri ve güncel sonucunda gelişmeleri, sonucunda ile ilgili tüm video, sonucunda fotoğrafları ve sonucunda haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


GÜNCEL

Filistin Sağlık Bakanlığı, İsrail’in 7 Ekim’den bu yana Gazze Şeridi'ne düzenlediği saldırılar sonucunda 19 bin 667 sivilin hayatını kaybettiğini duyurdu. 

GÜNCEL

Filistin Sağlık Bakanlığı, İsrail’in 7 Ekim’den bu yana Gazze Şeridi'ne düzenlediği saldırılar sonucunda 19 bin 453 sivilin hayatını kaybettiğini duyurdu. 

GÜNCEL

Birleşmiş Miletler Genel Kurulu’nda dün yapılan oylama sonucunda 153 ülkenin lehte oylarıyla Gazze’de ‘ateşkes ilan edilmesi çağrısı’ kabul edildi.

GENEL

Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron hükümeti tarafından dün parlamentoya sunulan, göçmenlere yönelik sert yaptırımları içeren yasa tasarısı, yapılan oylama sonucunda reddedildi.

GENEL

ABD Başkanı Joe Biden, Hamas’ın İsrail’e yönelik saldırısı sonucunda en az 11 ABD vatandaşının hayatını kaybettiğini duyurdu.

GÜNCEL

Ekvador’da 20 Ağustos'ta yapılması planlanan seçimlerde devlet başkanı adayı olan Fernando Villavicencio, uğradığı suikast sonucunda hayatını kaybetti.