Summit Haberleri

Summit haberleri ve güncel Summit gelişmeleri, Summit ile ilgili tüm video, Summit fotoğrafları ve Summit haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


GENEL

TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Hindistan'ın başkenti Yeni Delhi’de Avustralya Temsilciler Meclisi Başkanı Milton Dick ve Senato Başkanı Sue Lines ile...

GENEL

G20 Parlamento Başkanları Zirvesi (P20) Yeni Delhi’de, TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş’un da katıldığı resmi karşılama töreniyle başladı.

İş Dünyası

NG HOTELS Yönetim Kurulu Başkanı Hediye Güral Gür; “Ekonominin Yumuşak Gücü: Hizmet İhracatı” oturumunda da konuşmacı olarak yer aldı. 

GÜNCEL

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı (İBB) Ekrem İmamoğlu, "Hangi taraftan gelirse gelsin sivillere karşı saldırılar kabul edilemez" dedi.

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Litvanya’nın başkenti Vilnius’ta Yunanistan Başbakanı Kiriakos Miçotakis ile görüştü.

GENEL

Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenski, Litvanya’nın başkenti Vilnius’ta Almanya Şansölyesi Olaf Scholz ile görüştü.

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Litvanya’nın başkenti Vilnius’ta Almanya Şansölyesi Olaf Scholz ile görüştü. 

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Litvanya’nın başkenti Vilnius’ta İtalya Başbakanı Giorgia Meloni ile bir araya geldi.

GENEL

Litvanya’nın başkenti Vilnius’ta düzenlenen ve 2 gün sürecek NATO Liderler Zirvesi’nin ilk oturumu İsveç’in de katılımıyla başladı.

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg ve Litvanya Cumhurbaşkanı Gitanas Nauseda tarafından karşılanmasının ardından aile fotoğrafı çekiminde...

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İsveç Başbakanı Ulf Kristersson ve NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg görüşmesi başladı.

İş Dünyası

Enerji sektörünün dünyadaki en önemli buluşma noktalarından biri olarak gösterilen Reuters Global Transition Summit, 07-08 Haziran 2023 tarihlerinde ABD’nin New...