Sweden Haberleri

sweden haberleri ve güncel sweden gelişmeleri, sweden ile ilgili tüm video, sweden fotoğrafları ve sweden haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


GÜNCEL

İngiltere, Avrupa, ABD ve Avustralya'daki 15-24 yaş arası gençleri baz alarak hazırlanan Dünya Mutluluk Raporu'nda, gençlerin giderek daha fazla mutsuz...

GÜNCEL

İsveç, mart ayının başında, Türkiye’nin de onay verdiği katılım sürecini tamamlayarak NATO’nun 32. üyesi oldu.

GENEL

İsveç, ABD’de düzenlenen giriş protokolü kabul töreniyle NATO'nun resmen 32. üyesi oldu. NATO müttefiki ülkelerin liderleri, üyeliği tebrik mesajlarıyla kutladı.

GENEL

Macaristan Başbakanı Viktor Orban, İsveç Başbakanı Ulf Kristersson güveni yeniden inşa etmek için önemli adımlar attıklarını belirtti.

GENEL

Cumhurbaşkanı  Recep Tayyip Erdoğan, İsveç Başbakanı Ulf Kristersson ile telefon görüşmesi gerçekleştirdi.

GENEL

TBMM'de İsveç’in NATO’ya katılımına onay verilmesinin ardından İsveç Dışişleri Bakanı Tobias Billström, "Şimdi Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın onay belgesini imzalamasını bekliyoruz" dedi. 

SPOR

 Milli tenisci İpek Öz, İsveç’te düzenlenen Ystad W40 turnuvasında profesyonel kariyerinin en büyük şampiyonluğuna ulaştı.

GENEL

İsveç Başbakanı Ulf Kristersson İngiltere ziyareti kapsamında başkent Londra’da önceki gün İngiltere Başbakanı Rishi Sunak ile bir görüşme gerçekleştirdi.