Tahliye Haberleri

tahliye haberleri ve güncel tahliye gelişmeleri, tahliye ile ilgili tüm video, tahliye fotoğrafları ve tahliye haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


GÜNCEL

Filistin Kızılayı, Gazze Şeridi’nde Refah’ın doğusundan sivillerin tahliye edildiği anları paylaştı.

GÜNCEL

İsrail Savunma Kuvvetleri (IDF), Refah’ın doğusundaki sivillerin ‘kendilerinin belirlediği’ insani yardım alanına tahliye edileceğini duyurdu.

SonDakika

İçişleri Bakanı Yerlikaya: Mahsur kalan 19 kabindeki 137 kişi başarıyla tahliye edilmiştir. 5 kabinde 29 kişinin tahliyesine de devam edilmektedir.

GÜNCEL

Hollanda’nın Ede kentinde polis, kafede bulunan 'çok sayıda kişinin' rehin alındığını belirterek çevredeki 150 konutu tahliye ettiğini duyurdu.

GENEL

Avrupa Birliği Dışişleri ve Güvenlik Politikaları Yüksek Temsilcisi Josep Borrell, düzenlediği basın toplantısında Refah kentindeki gelişmelere ilişkin konuştu.

SonDakika

Bakan Koca: Gazzeli 102 hasta ve yaralı daha tedavileri için 105 refakatçiyle bugün Mısır’dan ülkemize tahliye ediliyor.

GÜNCEL

DSÖ Genel Direktörü Tedros Ghebreyesus, DSÖ önderliğinde, Birleşmiş Milletler ve Filistin Kızılayı’ndan ekiplerin Şifa hastanesinden 31 hasta bebeği tahliye ettiğini...

GÜNCEL

İsrail, bugün yerel saatle 09.00-16.00 arası sivillerin geçişi için güneye doğru tahliye koridorunun açık olacağını duyurdu.

GENEL

Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenski, dün 160 Ukraynalıyı Gazze’den tahliye ettiğini duyurdu.

GÜNCEL

İsrail Savunma Kuvvetleri’nden (IDF) yapılan açıklamada, ülkenin kuzeyinde, Lübnan sınırında bulunan 28 yerleşim yerinin tahliye edileceği aktarıldı.

GÜNCEL

ABD, İsrail’de bulunan vatandaşlarını deniz yoluyla tahliye edeceğini duyurdu.

GÜNCEL

DSÖ Genel Direktörü Tedros Adhanom, işgal altındaki Gazze’de sağlık sisteminin çökme noktasına geldiğini vurgulayarak tahliye kararının iptal edilmesini istedi.