Tanıttı Haberleri

tanıttı haberleri ve güncel tanıttı gelişmeleri, tanıttı ile ilgili tüm video, tanıttı fotoğrafları ve tanıttı haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


SAĞLIK

Kotex, yeni Aplikatörlü Tampon’u Ece Vahapoğlu ev sahipliğinde düzenlenen yoga etkinliğinde tanıttı...

MAGAZİN

Samsung Electronics Türkiye, Galaxy Z Serisi katlanabilir telefonlarını Mandarin Oriental Bosphorus’ta düzenlediği özel etkinlikte tanıttı.

MODA

Kozmetiğin ikonik markalarından Dior, yeni yaz koleksiyonunu ‘Le Collection Privee’ı Bodrum'da seçkin isimlerin katıldığı davetle tanıttı.

MODA

Messika Yüksek Mücevher Koleksiyonu Başyapıtlarından Midnight Sun'ın İkinci Serisini Olağanüstü Bir Etkinlik İle Tanıttı

MODA

BEE’O, APIBEAUTY ve APICARE serisinde yer alan yeni ve Cosmos Organic sertifikalı cilt bakım ürünlerini Feriye’de düzenlenen özel bir davet...

MODA

Kişiye özel tasarımlarıyla beğenileri toplayan Lion Diamond, yeni sedef koleksiyonunu ünlü simalara tanıttı.

MAGAZİN

Maybelline New York, efsanevi Lash Sensational ailesine yeni eklenen Firework maskaranın lansmanını özel bir davetle kutladı.

MODA

Zamansız stilin kodlarını sunan DARE London’ın, ‘To Breeze’ koleksiyonu, İstanbul’da gerçekleşen keyifli bir davetle tanıtıldı.

MAGAZİN

Uluslararası arenada moda tutkunlarının beğenisini kazanan Begüm Khan, en yeni "Mushroom" koleksiyonunun çarpıcı üyelerini özel bir davet ile Miami’de tanıttı.

MODA

Ace Nayman, Resort 24 koleksiyonunu The Ritz-Carlton İstanbul’un The Roof’ta eğlenceli bir Sunset Party ile tanıttı...

SANAT

İngiltere Kralı Charles, kendisinin taç giymesinden bu yana ilk olduğu belirtilen resmi yağlı boya portresini tanıttı.

CEMİYET

Sağlık ve beslenme sektörünün yenilikçi markalarından Velavit, kadınların cildine özel yeni formülü MNP Collagen’i özel bir lansman ile tanıttı.