TBMM başkanı Haberleri

TBMM başkanı haberleri ve güncel TBMM başkanı gelişmeleri, TBMM başkanı ile ilgili tüm video, TBMM başkanı fotoğrafları ve TBMM başkanı haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


GENEL

TBMM Başkanı Kurtulmuş, Kazakistan’ın başkenti Astana’da, Kazakistan Meclisi Başkanı Yerlan Koşanov ile bir araya geldi.

GENEL

TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Ukrayna Meclis Başkanı Ruslan Stefanchuk ile TBMM'deki makamında bir araya geldi.

GENEL

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı Numan Kurtulmuş, Havana’da Küba Başbakanı Manuel Marrero Cruz ile bir araya geldi.

GENEL

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı Numan Kurtulmuş, resmi ziyarette bulunmak üzere gittiği Küba’nın başkenti Havana’ya ulaştı.

GÜNCEL

TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Meksika, Endonezya, Güney Kore, Türkiye ve Avustralya'nın oluşturduğu MIKTA'nın parlamento başkanları toplantısında konuştu.

GENEL

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı Numan Kurtulmuş, MIKTA'nın 10. Parlamento Başkanları Toplantısı'na katılmak üzere Meksika'nın başkenti Meksiko’ya gitti.

GÜNCEL

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ile TBMM'nin açılışının 104'üncü yıl dönümü nedeniyle Ulus'taki Birinci Meclis binasında tören düzenlendi.