Temaslar Haberleri

temaslar haberleri ve güncel temaslar gelişmeleri, temaslar ile ilgili tüm video, temaslar fotoğrafları ve temaslar haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


İş Dünyası

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, İngiltere'nin başkenti Londra'daki temasları kapsamında Türk iş dünyası temsilcilerinin yanı sıra Türk ve Kıbrıslı toplumların temsilcileriyle...

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Arnavutluk Cumhurbaşkanı Bajram Begaj tarafından kabul edildi.

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Macaristan Başbakanı Viktor Orban’ın davetine icabetle resmî temaslarda bulunmak üzere gittiği Macaristan’ın başkenti Budapeşte’ye ulaştı.

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Gazze’de kalıcı barışın sağlanmasına yönelik temaslar yürütmek üzere Washington’a gidiyor.

GENEL

Cumhurbaşkanı Erdoğan, COP 28 kapsamında düzenlenen Dünya İklim Eylemi Zirvesi için geldiği Dubai’de ayaküstü üst düzey temaslarda bulundu.

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, İsrail-Filistin çatışmasını durdurmaya ve kalıcı barışı sağlamaya yönelik temaslarda bulundu. 

GENEL

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, Belçika’nın başkenti Brüksel’de resmi temaslarda bulundu.

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev'in daveti üzerine günübirlik çalışma ziyaretinde bulunmak için gittiği Nahçıvan’a ulaştı.

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Irak ziyareti kapsamında resmi temaslarını sürdürüyor.