Toplantı Haberleri

toplantı haberleri ve güncel toplantı gelişmeleri, toplantı ile ilgili tüm video, toplantı fotoğrafları ve toplantı haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, ABD’nin New York kentinde mevkidaşlarıyla temaslarına devam etti.

EKONOMİ

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, resmi temaslarını sürdürdüğü Güney Kore’nin başkenti Seul’de teknoloji şirketleriyle toplantı gerçekleştirdi.

GENEL

Kabine toplantısı Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde toplandı. Toplantı 3 saat 13 dakika sürdü. Toplantının ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan açıklamada bulundu.

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, resmi temaslarda bulunmak üzere gittiği Macaristan’da Başbakan Viktor Orban ile görüşme gerçekleştirdi.

GÜNCEL

Batı Afrika Ülkeleri Ekonomik Topluluğu (ECOWAS), 10 Ağustos’ta Nijer gündemiyle tekrar toplantı düzenleneceğini duyurdu.

EKONOMİ

İstanbul ve Marmara, Ege, Akdeniz, Karadeniz Bölgeleri (İMEAK) Deniz Ticaret Odası Ağustos ayı meclis Toplantısı Beyoğlu'nda bulunan Deniz Ticaret Odası...

EKONOMİ

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB), Para Politikası Kurulu (PPK) toplantı özetini yayımladı.

GENEL

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, İstanbul'da iş dünyasının temsilcileriyle 'OVP Çerçevesinde Türkiye ve İstanbul Ekonomi Gündemi' başlıklı toplantı düzenledi.

EKONOMİ

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, iş dünyasının temsilcileri ile bir araya geldi. Yılmaz toplantı öncesi açıklama yaptı.

SonDakika

Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı Numan Kurtulmuş, yeterli sayıda milletvekilinin imzası ile yapılan olağanüstü toplantı çağrısı üzerine, TBMM Genel Kurulu’nu,...

GENEL

NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg, Belçika’nın başkenti Brüksel’deki Türkiye, Finlandiya ve İsveç heyetlerinin katılımıyla gerçekleşen toplantı sonrası açıklama yaptı.

MAGAZİN

Cemiyet hayatının tanınmış simalarından Meral Çalışıcı geçtiğimiz gün İngiltere’nin başkenti Londra’ya gitti.