Toplantısına Haberleri

Toplantısına haberleri ve güncel Toplantısına gelişmeleri, Toplantısına ile ilgili tüm video, Toplantısına fotoğrafları ve Toplantısına haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


GENEL

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, Beşinci İslam İşbirliği Teşkilatı (İİT) Çalışma Merkezi’nin Genel Kurul Açılış Toplantısı’na katıldı

GENEL

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Macaristan Büyükelçisi Viktor Matis ile bakanlıkta Türkiye-Macaristan Kültür Yılı Tanıtım Toplantısı'na katıldı.

GÜNCEL

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Dikmen Hakimevi'nde düzenlenen 'İnsan Hakları Kurumları Değerlendirme Toplantısı'na katıldı.

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Astana’da Türk Devletleri Teşkilatı’nın liderler zirvesi öncesinde bugün düzenlenen Dışişleri Bakanları Konseyi Toplantısı’na katıldı.

EKONOMİ

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, resmi temaslarını sürdürdüğü Özbekistan’ın başkenti Taşkent’te Ekonomik İşbirliği Teşkilatı 12. Ulaştırma Bakanları Toplantısı’na katıldı.

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Şuşa'da Ekonomik İşbirliği Teşkilatı (EİT) 27’nci Bakanlar Konseyi Toplantısı’na katıldı.

GENEL

Azerbaycan Cumhurbaşkanı Yardımcısı Hikmet Hacıyev, ülkesinin Granada toplantısına katılmama kararıyla ilgili açıklamalarda bulundu.

EKONOMİ

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Mısır’da Asya Altyapı Yatırım Bankasının (AIIB) yıllık toplantısına katıldı.

GÜNCEL

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Azerbaycan’a resmi ziyareti kapsamında Türk Devletleri Teşkilatı Tarım Bakanları Toplantısı’na katıldı.

EKONOMİ

Ticaret Bakanı Ömer Bolat, İstanbul Sanayi Odası'nın (İSO) ağustos ayı meclis toplantısına katıldı.

GENEL

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fatih Kacır, Hindistan’ın Bangalor kentinde düzenlenen G20 Dijital Ekonomi Bakanları Toplantısına katıldı.

GÜNCEL

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Hatay İl Afet ve Acil Durum Merkezi'nde düzenlenen Bilim Kurulu Toplantısı'na katıldı.