Toplum Haberleri

toplum haberleri ve güncel toplum gelişmeleri, toplum ile ilgili tüm video, toplum fotoğrafları ve toplum haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


GÜNCEL

Elon Musk, Cuma günü başlayan ve büyük firmaların X platformunda reklam vermesini durduran ‘antisemitik’ suçlamaları sebebiyle Media Matters for America ...

EKONOMİ

Ticaret Bakanı Ömer Bolat, İş Dünyası ve Sivil Toplum Kuruluşları temsilcileriyle Haliç Kongre Merkezinde bir araya geldi.

GENEL

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 24 Ekim Birleşmiş Milletler (BM) Günü ve BM Teşkilatının kuruluşunun 78’inci yı dönümü nedeniyle mesaj yayımladı.

SonDakika
İş Dünyası

Sabancı Vakfı, 17 yıldır devam eden Hibe Programları kapsamında düzenlediği “Ekim Zamanı” etkinliğinde desteklediği sivil toplum kuruluşlarını bir araya getirdi. 

GENEL

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz; Siyaset, Ekonomi ve Toplum Araştırmaları (SETA) Vakfı'nın düzenlediği '7'nci Yılında 15 Temmuz Sempozyumu'na katıldı.

GENEL

ABD’nin Ukrayna yapılacak 800 milyon dolarlık askeri yardım paketinde bulunan ‘misket bombası’ sivil toplum kuruluşlarının eleştirisine sebep oldu.

İş Dünyası

Elidor, Toplum Gönülleri Vakfı (TOG) ile güçlerini deprem bölgesindeki genç kadınlar için birleştirdi.