Tüm Haberleri

tüm haberleri ve güncel tüm gelişmeleri, tüm ile ilgili tüm video, tüm fotoğrafları ve tüm haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


EKONOMİ

Tahincioğlu Gayrimenkul, tüm projelerinde kasım ayı boyunca geçerli, ‘EFSANE Değil EVSANE’ indirim kampanyasını başlattı.

İş Dünyası

Tahincioğlu Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Özcan Tahincioğlu, sektördeki gelişmeler ve kampanya ile ilgili açıklamalarda bulundu.

GÜNCEL

Türkiye Cumhuriyet'in 100'üncü kuruluş yıl dönümünde Anıtkabir'i, 1 milyon 182 bin 425 kişi ziyaret etti.

SonDakika

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Şimdi buradan İsrail'e ve dünyaya sesleniyorum. Toplantılar yapıyorlar. Yine son yaptıkları toplantıda bir araya geldiler ve tüm batı...

SonDakika

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz: Tüm dünyayı, özellikle başta BM olmak üzere tüm uluslararası toplumu bu vahşetin son bulması yönünde çözüme...

GENEL

Cumhurbaşkanı  Recep Tayyip Erdoğan, İsrail'in Gazze'deki bir hastaneyi bombalaması sonucu çok sayıda sivilin öldüğü saldırıyı kınadı.

GÜNCEL

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, savaşların, çatışmaların ilk kurbanlarından birinin her zaman hakikat olduğunu belirtti.

GÜNCEL

Filistin Sağlık Bakanı Mai Al-Kaila, sebebiyle Filistin’deki tüm hastanelerde acil durum ilan ettiğini duyurdu.

BİLİM-TEKNOLOJİ

Google'ın yayınladığı yeni arama trendlerine göre Türkiye'de yapay zekaya yönelik arama ilgisi tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaştı.

GÜNCEL

Kanada Avam Kamarası’nda Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenski’nin konuşmasının ardından, Avam Kamarası Başkanı Anthony Rota tarafından ‘tanıtılan ve alkışlanan’ eski...

GENEL

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde gerçekleşen ve 4 saat 10 dakika süren Kabine Toplantı'nın ardından açıklamalarda bulundu.

EKONOMİ

Türkiye’nin lider zincir marina işletmesi Setur Marinas, sahip olduğu marina zinciriyle sunduğu eşsiz fırsatlara bir yenisini daha ekliyor.