Türkiye ab Haberleri

türkiye ab haberleri ve güncel türkiye ab gelişmeleri, türkiye ab ile ilgili tüm video, türkiye ab fotoğrafları ve türkiye ab haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


GÜNCEL

Türkiye'nin 2016 yılında dahil olduğu Avrupa Birliği (AB) Sivil Koruma Mekanizması'na katılımının devamını sağlayan anlaşma, Ankara'da düzenlenen törenle imzalandı.

GENEL

Ticaret Bakanı Ömer Bolat, Belçika’nın başkenti Brüksel’de Avrupa Komisyonu Başkan Yardımcısı Valdis Dombrovskis ile bir araya geldi.

GÜNCEL

Türkiye ve Avrupa Birliği (AB) arasındaki Yüksek Düzeyli Ticaret Diyaloğu'nun bugün yapılacak ilk toplantısında, AB ülkelerinin Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarına uyguladığı...

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Estonya Cumhurbaşkanı Alar Karis ile Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde ortak basın toplantısı düzenledi.

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İspanya Başbakanı Pedro Sanchez ile ikili ve heyetlerarası yaptığı görüşmelerin ardından ortak basın toplantısı düzenledi.

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Macaristan Başbakanı Viktor Orban ile telefon görüşmesi gerçekleştirdi.

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, AB Komisyonu Komşuluk ve Genişleme Komiseri Oliver Varhelyi ile bir araya geldi. Görüşmenin ardından ortak basın...

GENEL

Ticaret Bakanı Ömer Bolat, AB Komisyonu Komşuluk ve Genişleme Komiseri Oliver Varhelyi ile bakanlıkta bir araya geldi.

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Avusturya Dışişleri Bakanı Alexander Schallenberg ile bakanlıkta ortak basın toplantısı düzenledi.

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 'Avrupa Günü' nedeniyle mesaj yayımladı...

GENEL

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, Türkiye - AB Yüksek Düzeyli Diyalog Toplantısı sonrası AB Komiseri Iliana Ivanova ile...

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, komşuluk ve genişlemeden sorumlu Avrupa Birliği (AB) Komiseri Oliver Varhelyi ile telefonda görüştü.