Türkiye ab Haberleri

türkiye ab haberleri ve güncel türkiye ab gelişmeleri, türkiye ab ile ilgili tüm video, türkiye ab fotoğrafları ve türkiye ab haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


EKONOMİ

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Almanya Federal Cumhuriyeti Başbakan Yardımcısı, Ekonomi ve İklim Koruma Bakanı Robert Habeck ile görüştü.

GENEL

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Belçika’nın başkenti Brüksel’de AB Komşuluk ve Genişleme Komiseri Oliver Varhelyi ile bir araya geldi.

SİYASET

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, emeklilikle ilgili 'yaşı yükseltme' diye bir gündemlerinin olmadığını aktararak "Şu anda, böyle bir çalışmamız yok" dedi.

EKONOMİ

Ticaret Bakanı Ömer Bolat, resmi temaslarını sürdürdüğü Brüksel’de Avrupa Birliği’nin Ekonomi Komiseri Paolo Gentiloni ile bir araya geldi.

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Komşuluk ve Genişlemeden sorumlu Avrupa Birliği (AB) Komiseri Oliver Varhelyi ile telefonda görüştü.

SonDakika

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Komşuluk ve Genişlemeden sorumlu AB Komiseri Oliver Varhelyi ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirmiştir. Görüşmede Türkiye-AB ilişkileri...

GÜNCEL

Dışişleri Bakanlığı, Komşuluk ve Genişlemeden Sorumlu Avrupa Birliği (AB) Komiseri Oliver Varhelyi'nin, 5-7 Eylül'de Türkiye'yi ziyaret edeceğini duyurdu.

GENEL

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde 3 saat 20 dakika süren Kabine Toplantısı'nın ardından açıklamada bulundu.

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan,  "Şu anda beklentimiz Avrupa Birliği kanadından o beklentilerin cevabını almak" dedi.

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, NATO Liderler Zirvesi’nin ardından basın toplantısı düzenledi.

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Litvanya’nın başkenti Vilnius’ta Avrupa Konseyi Başkanı Charles Michel ile görüştü

GENEL

NATO Zirvesi için Litvanya'ya giden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan havalimanında açıklamalarda bulundu.