Türkiye gazze Haberleri

türkiye gazze haberleri ve güncel türkiye gazze gelişmeleri, türkiye gazze ile ilgili tüm video, türkiye gazze fotoğrafları ve türkiye gazze haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde gerçekleşen ve yaklaşık 2,5 saat süren Kabine Toplantısı'nın ardından açıklamalarda bulundu.

GENEL

Antalya Diplomasi Forumu tamamlandı. Kapanış programında konuşan Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, "Ramazandan önce Filistin'de ateşkese ulaşılması konusunda çaba var" dedi.

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Hırvatistan Dış ve Avrupa İşleri Bakanı Gordan Grlic-Radman ile bakanlıkta ortak basın toplantısı düzenlendi.

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Avustralya Dışişleri Bakanı Penny Wong ile telefonda görüştü.

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Gazze'de savaşın sona erdirilmesi ve kalıcı barışın sağlanması çalışmaları kapsamında, Kanada'nın başkenti Ottava'yı ziyaret edecek.

GÜNCEL

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, " İsrail hükümeti şimdi de Türkiye hakkında yalanlar yaymakla meşgul" dedi.

GÜNCEL

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Gazze için İzmir’den yola çıkan insani yardım gemisinin Mısır’ın El-Ariş Limanına ulaştığını duyurdu.

GÜNCEL

Dışişleri Bakanlığı'nca, Birleşmiş Milletler Genel Kurulu’nda (BMGK) 'Sivillerin Korunması ve Yasal ve İnsani Yükümlülüklerin Yerine Getirilmesi' başlıklı karar tasarısının kabul...

GENEL

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Ürdün Sağlık Bakanı Firas İbrahim Al-Hawari ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi. Minister of Health

GÜNCEL

DSÖ Avrupa Direktörü Hans Kluge, bugün Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca’ya kritik zamanda Gazze’ye yönelik sağlık yardımları için teşekkür etti.

GÜNCEL

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Gazze için hazırlanan insani yardım malzemelerinin Hava Kuvvetleri Komutanlığı'na ait 2 adet A400M uçağı ile Mısır'a...