Türkiye isveç nato Haberleri

türkiye isveç nato haberleri ve güncel türkiye isveç nato gelişmeleri, türkiye isveç nato ile ilgili tüm video, türkiye isveç nato fotoğrafları ve türkiye isveç nato haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


GÜNCEL

İsveç, mart ayının başında, Türkiye’nin de onay verdiği katılım sürecini tamamlayarak NATO’nun 32. üyesi oldu.

GENEL

Amerika Birleşik Devletleri (ABD) Türkiye Büyükelçisi Jeffry L. Flake, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin (TBMM) İsveç’in NATO’ya katılımı kararıyla ilgili açıklama...

GÜNCEL

Kuzey Atlantik Antlaşması'na (NATO) İsveç'in Katılımına İlişkin Protokolün Onaylanmasının Uygun Bulunduğuna Dair Kanun Teklifi, TBMM Genel Kurulu'nda kabul edildi. 

GENEL

İsveç'in NATO'ya üye olmasına ilişkin protokol, TBMM Dışişleri Komisyonu'nda kabul edildi. 

GENEL

NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg, NATO Dışişleri Bakanları Toplantısı öncesinde NATO Karargahı önünde basın mensuplarına açıklama yaptı.

GÜNCEL

İsveç'in NATO'ya üyeliğinin görüşülmesi, görüşülmekte olan konunun açıklığa kavuşmaması ve müzakerelerin yeterince olgunlaşmaması gerekçesiyle, TBMM Dışişleri Komisyonu’nda yapılan oylamayla ertelendi.

GENEL

TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, İsveç Meclis Başkanı Andreas Norlen ile video konferans görüşmesi gerçekleştirdi.

SİYASET

İsveç'in NATO'ya katılım protokolüne ilişkin teklif, 16 Kasım'da TBMM Dışişleri Komisyonu'nda görüşülecek.

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Birleşik Krallık Dışişleri Bakanı James Cleverly ile ortak basın toplantısı düzenlendi.

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İsveç Başbakanı Ulf Kristersson ve NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg toplantısı sona erdi.

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Amerika Birleşik Devletleri (ABD) Başkanı Joe Biden ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi.