Türkiye suudi arabistan Haberleri

türkiye suudi arabistan haberleri ve güncel türkiye suudi arabistan gelişmeleri, türkiye suudi arabistan ile ilgili tüm video, türkiye suudi arabistan fotoğrafları ve türkiye suudi arabistan haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Suudi Arabistan Dışişleri Bakanı Prens Faysal bin Ferhan Âl Suud ile telefonda görüştü.

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Suudi Arabistan Veliaht Prensi Muhammed bin Selman bin Abdülaziz El Suud ile telefonda görüştü.

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Suudi Arabistan Dışişleri Bakanı Prens Faysal bin Ferhan Al Suud ile görüştü.

EKONOMİ

Ticaret Bakanı Ömer Bolat, resmi temaslarda bulunmak üzere gittiği Suudi Arabistan’da Yatırım Bakanı Khalid Al-Falih ile bir araya geldi.

EKONOMİ

Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu (DEİK)' nun düzenlediği Türkiye- Suudi Arabistan Yatırım ve İş Forumu, İstanbul'da gerçekleştirildi.

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Suudi Arabistan Dışişleri Bakanı Prens Faysal bin Ferhan Al Suud ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi.

GENEL

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, resmi ziyaret için gittiği Suudi Arabistan’ın başkenti Riyad’da temaslarda bulundu ve heyetler arası görüşmeler...

EKONOMİ

ULUSKON Genel Başkanı Nezaket Emine Atasoy, Suudi Arabistan’ın Riyad şehrinde Belediye, Köy İşleri ve İskân Bakanı H.E.Majid Abdullah Alhogail ile ...

EKONOMİ

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, Ankara'da Suudi Arabistan Sanayi ve Maden Kaynakları Bakanı Bandar bin İbrahim Alkhorayef ile...

GENEL

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fatih Kacır, Hindistan’ın Bangalor kentinde düzenlenen G20 Dijital Ekonomi Bakanları Toplantısına katıldı.

GENEL

Suudi Arabistan Veliaht Prensi Muhammed Bin Selman, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı oteline bıraktı.

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Suudi Arabistan’ın Cidde kentinde Veliaht Prensi Muhammed bin Selman ile bir araya geldi.