Türkiye yunanistan Haberleri

türkiye yunanistan haberleri ve güncel türkiye yunanistan gelişmeleri, türkiye yunanistan ile ilgili tüm video, türkiye yunanistan fotoğrafları ve türkiye yunanistan haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


GENEL

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, Savunma Bakanları Toplantısı’na katıldığı NATO Karargâhında Yunanistan Savunma Bakanı Nikos Dendias ile görüştü.

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Yunanistan Başbakanı Kiryakos Miçotakis, Cumhurbaşkanlığı külliyesinde ortak basın toplantısı düzenledi.

GENEL

Yunanistan Başbakanı Kiryakos Miçotakis, yarın gerçekleşecek Türkiye ziyareti öncesinde önemli açıklamalarda bulundu.

GENEL

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, İstanbul'da düzenlenen 'Türk-Yunan Medya ve Akademi Forumu'nda konuştu.

GENEL

Yunanistan Dışişleri Bakan Yardımcısı Alexandra Papadopoulou, Türk-Yunan Medya ve Akademi Forumu'na Yunanistan’dan gerçekleştirdiği videolu bağlantı ile katılım sağladı.

GÜNCEL

Türkiye  ile Yunanistan arasında 2021 yılında başlayan ‘Pozitif Gündem’ girişiminin 6'ncı toplantısı, 26 Nisan 2024 tarihinde İstanbul’da gerçekleştirilecek.

GÜNCEL

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Türkiye ile Yunanistan arasında 'Güven Artırıcı Önlemler Toplantısı'nın gerçekleştirildiğini açıkladı.

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, cuma namazını kıldığı Üsküdar'daki Hz. Ali Camii'nden çıkışında gazetecilerin sorularını yanıtladı.

GÜNCEL

Dışişleri Bakanlığı, Yunanistan'ın Ege Denizi'nde ilan edeceğini duyurduğu 'deniz parkı' hakkında açıklamada bulundu.

Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu (DEİK) tarafından düzenlenen Türkiye-Yunanistan iş forumu toplantısı Sarıyer'de yapıldı.

GENEL

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Yunanistan Denizcilik ve Ada Politikaları Bakanı Christos Stylianides ile görüştü.

GÜNCEL

İletişim Başkanı Fahrettin Altun, Türk-Yunan Medya ve Akademi Forumu'na video mesajla katıldı.