Uk Haberleri

uk haberleri ve güncel uk gelişmeleri, uk ile ilgili tüm video, uk fotoğrafları ve uk haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


GÜNCEL

ABD Merkez Komutanlığı (CENTCOM), 14 Nisan’da İran’ın düzenlediği saldırıya ilişkin detayları paylaştı...

GENEL

İngiltere, Ukrayna'ya yaptığı en büyük ticaret ziyaretini tamamlayarak iki ülke arasında savunma ve ticaret anlaşması imzalandı.

GENEL

İngiltere İşçi Partisi Milletvekili Richard Burgon'dan İngiltere Dışişleri Bakanı David Cameron'a mektup gönderdi.

GÜNCEL

İngiltere’de 134 milletvekili ve Lord, İsrail’e silah satışının durdurulmasını talep eden mektubu İngiltere Dışişleri Bakanı David Cameron’a gönderdi.

GENEL

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, resmi temaslarda bulunmak üzere gittiği İngiltere'de, Savunma Bakanı Grant Shapps ile görüştü.

GENEL

İngiltere Savunma Bakanı Grant Shapps, Kırım’da bir Rus donanma gemisinin Ukrayna tarafından vurulması sonrasında açıklama yaparak son 4 ayda Rusya'nın...

GÜNCEL

İngiltere Savunma Bakanı Grant Shapps, “Anlaşma imzalandı. Birleşik Krallık, tarihteki en gelişmiş savaş uçaklarından birinin geliştirilmesine öncülük edecek" dedi.

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Gazze'de kalıcı barışın sağlanmasına yönelik Londra ve Paris'te diplomatik temaslarda bulundu.

GENEL

İngiltere İçişleri Bakanı Suella Braverman’ın bugün görevden alınmasının ardından İngiltere İçişleri Bakanlığı görevine mevcut Dışişleri Bakanı James Cleverly getirildi.

BİLİM-TEKNOLOJİ

İngiltere’de düzenlenen ilk küresel Yapay Zeka Güvenliği Zirvesi, İngiltere Başbakanı Rishi Sunak'ın ev sahipliğinde gerçekleşti.

GENEL

 İngiltere Dışişleri Bakanı James Cleverly, Refah Sınır Kapısı’nın bugün yabancıların Gazze’den çıkışı için açılabileceğini duyurdu

GENEL

ABD, Fransa, İtalya, Almanya, İngiltere ve Kanada liderleri ortak bir açıklama yayınlayarak İsrail'in kendini savunma hakkını desteklediklerinin altını çizdi.