Ukrayna rusya savaşı Haberleri

ukrayna rusya savaşı haberleri ve güncel ukrayna rusya savaşı gelişmeleri, ukrayna rusya savaşı ile ilgili tüm video, ukrayna rusya savaşı fotoğrafları ve ukrayna rusya savaşı haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


GENEL

Ukrayna Devlet Başkanı Zelenski, “Ukrayna olarak, İran'ın ‘Shahed’ insansız hava araçları ve füzelerini kullanarak İsrail'e yaptığı saldırıyı kınıyoruz" dedi.

GÜNCEL

Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenski, başkent Kiev’in kuzeyindeki Bucha bölgesini ziyaret etti...

GÜNCEL

Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenski, askeri ve hükümet yetkilileriyle bir araya gelerek Ukrayna’nın İHA üretim planını görüştüğünü duyurdu.

GÜNCEL

Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenski, çevrimiçi kumarın askerler ve halk arasında yayılması sebebiyle kısıtlama talep eden bir asker dilekçesi sonrasında...

GÜNCEL

Türkiye Ombudsmanı Şeref Malkoç, Rus savaş esirlerinin tutulduğu kampları ziyaret ederek, incelemelerde bulundu.

GENEL

Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenski, General Oleh Ivashchenko’nun Ukrayna Dış İstihbarat Teşkilatı'nın başkanı olarak atadığını açıkladı.

GENEL

Avrupa Birliği (AB), Ukrayna'ya desteği sürdürülebilir hale getirmek için oluşturulan fondan 4.5 milyar euroluk ilk ödemenin dün yapıldığını duyurdu.

GENEL

Ukrayna Dışişleri Bakanı Dmytro Kuleba, Uluslararası medya kuruluşlarından gazetecilerin katılımıyla internet ortamında düzenlenen basın toplantısında değerlendirmelerde bulundu.

GÜNCEL

Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenski, ABD Başkanı ve Amerikan halkına teşekkür etti.