Ukraynaya Haberleri

ukraynaya haberleri ve güncel ukraynaya gelişmeleri, ukraynaya ile ilgili tüm video, ukraynaya fotoğrafları ve ukraynaya haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


GENEL

Avrupa Birliği (AB), Ukrayna'ya desteği sürdürülebilir hale getirmek için oluşturulan fondan 4.5 milyar euroluk ilk ödemenin dün yapıldığını duyurdu.

GENEL

Avrupa Birliği Dışişleri ve Güvenlik Politikaları Yüksek Temsilcisi Josep Borrell, el konulan Rus varlıkları hakkında açıklama yaptı.

GÜNCEL

Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenski, ABD Başkanı ve Amerikan halkına teşekkür etti.

GENEL

Ukrayna Dışişleri Bakanı Kuleba, Papa Francis’in Ukrayna’ya yönelik yaptığı ‘Rusya ile anlaşma ve beyaz bayrak çekme cesaretini gösterme’ çağrısına yanıt...

GENEL

G7 liderleri, 24 Şubat’ta, Rusya-Ukrayna savaşı yıl dönümünde Ukrayna’ya destek mesajını içeren ortak açıklama yayımladı.

GENEL

İngiltere Savunma Bakanı Grant Shapps, ülkesi ve Letonya’nın Ukrayna’ya İHA üretimi konusunda koalisyon kuracağını belirtti.

GENEL

Avrupa Birliği ülkelerinin liderleri bugün Brüksel’de AB Konseyi Özel Zirvesi’nde (EUCO) Ukrayna’ya yapılacak 50 milyar Euro'luk ek yardım konusunda anlaştı.

GENEL

İsviçre Devlet Başkanı Viola Amherd dün Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenski ile düzenlediği ortak basın toplantısı düzenledi.

GÜNCEL

ABD Savunma Bakanlığı dün Ukrayna’ya 250 milyon dolarlık güvenlik yardım paketi vereceğini açıkladı.

GENEL

Hollanda Savunma Bakanı Kajsa Ollongren, Hollanda Temsilciler Meclisi’nde açıklama yaptı...

GENEL

ABD Savunma Bakanlığı, dün yaptığı açıklamada Ukrayna’ya 175 milyon dolarlık silah ve ekipman yardımı yapacağını duyurdu.

GENEL

AB Komisyon Başkanı Von der Leyen, 2027’ye kadar Ukrayna’ya verilecek destek için ek 50 milyar avro teklif ettiklerini belirtti.