Ulusal Haberleri

ulusal haberleri ve güncel ulusal gelişmeleri, ulusal ile ilgili tüm video, ulusal fotoğrafları ve ulusal haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


GENEL

ABD Savunma Bakanı Lloyd Austin, tekrar rahatsızlanarak Walter Reed Ulusal Askeri Tıp Merkezi’ne kaldırıldı.

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Trablus’ta Libya Ulusal Birlik Hükümeti Başbakanı Abdülhamid Dibeybe ile görüştü.

GENEL

Beyaz Saray Ulusal Güvenlik Konseyi (NSC) Koordinatörü John Kirby, saldırıya ilişkin açıklama yaptı...

GENEL

TBMM Genel Kurulu'nda İsveç’in NATO’ya katılımına ilişkin protokole onay verilmesinin ardından Beyaz Saray kanadından konuya ilişkin ilk açıklama yapıldı.

GÜNCEL

İngiltere’nin tüm polis gücü (Metropolitan Polis), ülke çapında şimdiye kadar yapılan en geniş kapsamlı güvenlik ve sicil taramasından geçirildi.

BİLİM-TEKNOLOJİ

Astrofizikçi Dr. Umut Yıldız, Amerikan Ulusal Havacılık ve Uzay Dairesi'ndeki (NASA) görevinden ayrılıp, Türkiye'nin uzay atılımını yaşamak için 21 yıl...

GENEL

ABD Savunma Bakanlığı, Bakan Lloyd Austin’in hala Walter Reed Ulusal Askeri Tıp Merkezi’nde tedavi altında olduğunu ancak durumunun iyi olduğunu...

BİLİM-TEKNOLOJİ

ABD Ulusal Havacılık ve Uzay Dairesi (NASA), cuma günü ticari uçuşlarında kullanmak üzere sessiz süpersonik uçağını tanıttı.

GENEL

Eski Libya Krallığı’nın Veliaht Prensi Muhammed El Senussi, 24 Aralık Libya Bağımsızlık Günü kapsamında açıklama yaptı.

EKONOMİ

Ulusal ve uluslararası para transferi sağlayıcısı PayPorter, 4 Aralık tarihinde 9 bin para transfer işlem adedine ulaşarak, rekor kırdığını duyurdu.

GENEL

ABD Ulusal Güvenlik Danışmanı Jake Sullivan, Beyaz Saray’da düzenlediği basın toplantısında Kızıldeniz’de ticari gemilere yönelik saldırılara değindi.

GENEL

Azerbaycan'ın ulusal lideri Cumhurbaşkanı Haydar Aliyev'in doğumunun 100. yıldönümü, New York'un saygın kurumlarından Yale Club'da gerçekleştirilen özel bir etkinlikle onurlandırıldı.