Unrwa Haberleri

unrwa haberleri ve güncel unrwa gelişmeleri, unrwa ile ilgili tüm video, unrwa fotoğrafları ve unrwa haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


GENEL

Fransa Dışişleri Bakanlığı, UNRWA’YA 5 milyon euro yardım yapacağını duyurdu.

GENEL

Birleşmiş Milletler (BM) Genel Sekreteri Antonio Guterres, dün BM genel merkezinde UNRWA için düzenlenen yardım konferansında konuştu.

GÜNCEL

İsrail, dün Gazze'nin güneyindeki Han Yunus kentinde sivillerin sığındığı bir okula saldırı düzenledi.

GENEL

Birleşmiş Milletler’in Filistin Ajansı (UNRWA) Genel Komiseri Philippe Lazzarini, "Savaş boyunca 190 tesisimiz vuruldu ya da hasar aldı" dedi.

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, BM Yakın Doğudaki Filistinli Mültecilere Yardım ve Bayındırlık Ajansı (UNRWA) Genel Komiseri Philippe Lazzarini ile görüştü.

GÜNCEL

Katar Dışişleri Bakanlığı, Belçika Başbakanı Alexander De Croo ve Birleşmiş Milletler Filistin Ajansı (UNRWA), İsrail’in Refah’a yönelik düzenlediği, 35 sivilin...

GÜNCEL

Birleşmiş Milletler (BM) Filistin Ajansı (UNRWA), İsrail’in tahliye emrinin ardından 300 bin kişinin Refah’tan ayrılmak zorunda kaldığını duyurdu.

GÜNCEL

Birleşmiş Milletler'in Filistin Ajansı (UNRWA), Refah’ta yaklaşık 110 bin kişinin yerinden edildiğini duyurdu.

GÜNCEL

Birleşmiş Milletler’in Filistin Ajansı (UNRWA), İsrail’in olası Refah operasyonunun 1.4 milyon sivil için acı ve ölüm anlamına geldiğini belirtti.

GÜNCEL

İsrail Savunma Bakanı Yoav Gallant, İsrail Savunma Kuvvetleri’nin (IDF), Gazze’de ‘güçlü bir operasyon’ için hazır olduğunu söyledi.

GÜNCEL

Kurumlar Arası Daimi Komite (IASC), dün UNRWA’nın fonlarının kesilmesinin Gazze halkı için felaketle sonuçlanacağını ifade etti.

GENEL

BAE Dışişleri Bakanı Abdullah bin Zayed Al Nahyan’ın UNRWA Genel Komiseri Philippe Lazzarini ile telefon görüşmesi yaptığı belirtilerek BAE’nin UNRWA’ya...