Yılının Haberleri

yılının haberleri ve güncel yılının gelişmeleri, yılının ile ilgili tüm video, yılının fotoğrafları ve yılının haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


SAĞLIK

Liv Hospital Check-up Uzmanı Dr. Gözde Nizamoğlu Mercan, “Dünya genelinde sağlık farkındalığını arttırmak amacıyla her yıl 7 Nisan Dünya Sağlık...

EKONOMİ

BankPozitif, 2023 yılının dördüncü çeyreğinde 1 milyar 413 milyon TL aktif büyüklüğe ulaştı.

EKONOMİ

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, 2024 yılının ilk iki ayında denizcilik yük istatistiklerinde yaşanan gelişmelere ilişkin açıklama yaptı.

SAĞLIK

Liv Hospital Grup Koordinatörü Meri İstiroti, “Healthverse PanoramicWEB ile yabancı hasta oranının iki katına çıkmasını hedefliyoruz” dedi.

EKONOMİ

Ticaret Bakanlığı, faaliyet yerleri esas alınarak derlenen il verilerine göre, 2024 yılının ocak ayında 45 ilin ihracatını artırdığını duyurdu.

EKONOMİ

Koç Holding, 2023 yılının ilk 9 ayına ilişkin finansal sonuçlarını açıkladı...

GÜNCEL

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, Milli Savunma Üniversitesi'nin 2023-2024 Eğitim ve Öğretim Yılı'nın açılış töreninde konuştu.

EKONOMİ

Penta Teknoloji 2023 yılının ilk yarı finansal sonuçlarını açıkladı.

EKONOMİ

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) Başkanı Hafize Gaye Erkan, 2023 Yılının 3'üncü Enflasyon Raporu Bilgilendirme Toplantısı'nda konuştu.

EKONOMİ

Türkiye, 2023 yılının ilk 5 ayında toplam 15 milyon 593 bin 489 ziyaretçi ağırladı.