Yunanistan Haberleri

yunanistan haberleri ve güncel yunanistan gelişmeleri, yunanistan ile ilgili tüm video, yunanistan fotoğrafları ve yunanistan haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


GENEL

Dünya liderleri, ABD Başkan adayı Donald Trump’ın silahlı saldırıya uğraması sonucu geçmiş olsun dileklerini iletti.

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ABD’nin başkenti Washington’da düzenlenen NATO Liderler Zirvesi sonrasında değerlendirmelerde bulundu.

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, NATO Liderler Zirvesi için bulunduğu ABD’nin başkenti Washington’da Yunanistan Başbakanı Kiryakos Miçotakis ile görüştü.

EĞİTİM

Koç Üniversitesi’nin 30. Lisans ve Lisansüstü Mezuniyet Töreni, Rumelifeneri Kampüsü’nde gerçekleştirildi.

GENEL

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, Savunma Bakanları Toplantısı’na katıldığı NATO Karargâhında Yunanistan Savunma Bakanı Nikos Dendias ile görüştü.

GENEL

Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi'nde (BMGK) 2025-2026 döneminde geçici üye olarak görev yapmak için Somali, Pakistan, Panama, Yunanistan ve Danimarka seçildi.

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Avusturya Dışişleri Bakanı Alexander Schallenberg ile bakanlıkta ortak basın toplantısı düzenledi.

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Yunanistan Başbakanı Kiryakos Miçotakis, Cumhurbaşkanlığı külliyesinde ortak basın toplantısı düzenledi.

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Yunanistan Başbakanı Kiryakos Miçotakis ile bir araya geldi.

GENEL

Yunanistan Başbakanı Kiryakos Miçotakis, yarın gerçekleşecek Türkiye ziyareti öncesinde önemli açıklamalarda bulundu.

GENEL

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, İstanbul'da düzenlenen 'Türk-Yunan Medya ve Akademi Forumu'nda konuştu.

GENEL

Yunanistan Dışişleri Bakan Yardımcısı Alexandra Papadopoulou, Türk-Yunan Medya ve Akademi Forumu'na Yunanistan’dan gerçekleştirdiği videolu bağlantı ile katılım sağladı.