Yunanistan Haberleri

yunanistan haberleri ve güncel yunanistan gelişmeleri, yunanistan ile ilgili tüm video, yunanistan fotoğrafları ve yunanistan haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


GÜNCEL

Türkiye  ile Yunanistan arasında 2021 yılında başlayan ‘Pozitif Gündem’ girişiminin 6'ncı toplantısı, 26 Nisan 2024 tarihinde İstanbul’da gerçekleştirilecek.

GÜNCEL

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Türkiye ile Yunanistan arasında 'Güven Artırıcı Önlemler Toplantısı'nın gerçekleştirildiğini açıkladı.

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, cuma namazını kıldığı Üsküdar'daki Hz. Ali Camii'nden çıkışında gazetecilerin sorularını yanıtladı.

SPOR

Yunanistan Ligi ekiplerinden Panathinaikos'ta görev yapan Fatih Terim, Türk basın mensuplarını Ramazan Bayramı dolayısıyla misafir etti.

GÜNCEL

Dışişleri Bakanlığı, Yunanistan'ın Ege Denizi'nde ilan edeceğini duyurduğu 'deniz parkı' hakkında açıklamada bulundu.

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Belçika’nın başkenti Brüksel’de Yunanistan Dışişleri Bakanı Georgios Gerapetritis ile bir araya geldi. Brussels

GÜNCEL

Yunanistan Jeodinamik Enstitüsü, bugün sabah saatlerinde ülkenin İyon Denizi açıklarında meydana gelen depremin şiddetini 5.7 olarak güncelledi.

EKONOMİ

Dünya havacılık sektörünün prestijli yayınlarından Air Transport Awards 2024'te yılın havalimanı İstanbul Havalimanı seçildi. Havalimanı 5 yıl içinde 4’üncü kez...

SonDakika

Bakanlık kaynakları, Yunanistan ile Güven Artırıcı Önlemler Toplantılarının bir sonraki toplantısının nisan ayının sonunda Atina'da gerçekleştirilmesinin planlandığını belirtti.

GENEL

Türkiye ile Yunanistan arasında Dışişleri Bakan Yardımcılarının katılımı ile Ankara'da siyasi diyalog toplantısı gerçekleştirildi.

GÜNCEL

Türkiye ile Yunanistan arasında siyasi diyalog toplantısı yarın Ankara'da gerçekleşecek...

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Yunanistan Başbakanı Kiryakos Miçotakis ile telefon görüşmesi gerçekleştirdi... Kyriakos Mitsotakis