Yusuf Haberleri

yusuf haberleri ve güncel yusuf gelişmeleri, yusuf ile ilgili tüm video, yusuf fotoğrafları ve yusuf haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


GENEL

İslam aleminin bugün Ramazan ayının ilk gününe başlamasıyla dünya liderleri ve uluslararası örgütler tebrik mesajları paylaştı.

GENEL

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, resmi temaslarını sürdürdüğü Bakü’de Azerbaycan Eğitim Bakanı Emin Amrullayev ile bir araya geldi.

SPOR

Fransa Ligue 1 ekiplerinden Lille’de forma giyen milli futbolcu Yusuf Yazıcı’nın evi dün akşam saatlerinde soyuldu.

EĞİTİM

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, Demirören Medya ve Teknoloji Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'ni ziyaret etti.

EĞİTİM

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla çalışan ve emekli olmuş tüm öğretmenlere mektup gönderdi. 

EĞİTİM

Türkiye Maarif Vakfı tarafından Üsküdar Bağlarbaşı Kongre ve Kültür Merkezi'nde düzenlenen 3. İstanbul Eğitim Zirvesi başladı.

EĞİTİM

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, öğretmen atamalarına ilişkin, "Mutlaka olacak. Tarih olarak bütçenin Genel Kurul'dan geçmesini bekliyoruz" dedi.

GENEL

İskoçya Birinci Bakanı Hamza Yusuf, şiddetlenen İsrail-Filistin çatışmaları sebebiyle Gazze’de yerinden edilmiş siviller için Birleşik Krallık Hükümeti’ne mülteci yerleştirme programı...

GENEL

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde düzenlenen 'Yurt Dışında MEB Bursuyla Eğitim Gören Lisansüstü Öğrencilerle Buluşma Programı'nda konuştu.

SonDakika

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya: Beytüşşebap kırsalında düzenlenen 'Şehit Jandarma Er Yusuf Aktan' operasyonunda 2 terörist etkisiz hale getirildi.

GÜNCEL

15 Temmuz darbe girişiminin 7'nci yılında Edirnekapı'daki 15 Temmuz Demokrasi Şehitliği'nde anma töreni düzenlendi.

GÜNCEL

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, '15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü' mesajında "Millet olarak bizim, hiçbir örgüte, hiçbir sapkın...