Zirvesinde Haberleri

zirvesinde haberleri ve güncel zirvesinde gelişmeleri, zirvesinde ile ilgili tüm video, zirvesinde fotoğrafları ve zirvesinde haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, İstanbul'da devlet başkanlarının eşleriyle 'Filistin İçin Tek Yürek Zirvesi'nde bir araya geldi.

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Riyad’daki 8’inci Olağanüstü İslam Zirvesi’nde liderlere seslendi..

GENEL

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 8’inci Olağanüstü İslam Zirvesi’ne katılmak üzere Suudi Arabistan’ın başkenti Riyad’a geldi.

EKONOMİ

Ticaret Bakanı Ömer Bolat, MÜSİAD tarafından düzenlenen Vizyoner’23 Zirvesi’nde konuştu...

BİLİM-TEKNOLOJİ

İngiltere’de düzenlenen ilk küresel Yapay Zeka Güvenliği Zirvesi, İngiltere Başbakanı Rishi Sunak'ın ev sahipliğinde gerçekleşti.

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Açık ve net söylemek gerekirse Gazze’de tam 28 gündür insanlığa karşı suç işlenmektedir” dedi.   

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, "İsrail, bazı ülkelerin dayanışmasını açık çek olarak kullanıyor" dedi.

GENEL

TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş P20 Zirvesi’nde konuşma yaparak uluslararası sorunlara çözüm bulacak yeni bir uluslararası küresel mimariye ihtiyaç olduğunu vurguladı.  

EKONOMİ

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nde düzenlenen 26'ncı Geleneksel Tüketici Ödülleri Zirvesi'nde konuştu.

GÜNCEL

Filistin Ramallah Belediye Başkanı Issa Kassis, "Tüm dünya Gazze'de yaşanan bu trajediyle uyandı. Gerçekten büyük bir trajediydi" dedi.

GÜNCEL

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı (İBB) Ekrem İmamoğlu, "Hangi taraftan gelirse gelsin sivillere karşı saldırılar kabul edilemez" dedi.

GENEL

 Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, NATO Liderler Zirvesi kapsamında geldiği Litvanya’nın başkenti Vilnius’ta resmi akşam yemeğine katıldı.