Hakem Halil Umut Meler’in yaşanan olay sonrasın kaldırıldığı hastanede beyin tomografisi çekildi.

Süper Lig’in 15’inci haftasında MKE Ankaragücü ile Çaykur Rizespor 1-1 berabere kaldı. Karşılaşmanın ardından sahaya inen MKE Ankaragücü Başkanı Faruk Koca, mücadelenin hakemi Halil Umut Meler’e saldırarak yumruk attı. Yaşanan olayın ardından sol gözü moraran Meler ve yardımcıları, polis eşliğinde soyuna odasına girdi. Meler, ardından Ankara Acıbadem Hastanesi’ne kaldırıldı. Halil Umut Meler, beyin cerrahisi bölümünde tedavi altındı. Sağlık durumunun iyi olduğu, şokta olduğu öğrenilen Meler’in beyin tomografisi çekildi ve ardından müşahade altına alındı. Yaşanan olayın ardından faal ve eski hakemler ile eski MHK başkanları destek amaçlı hastaneye geldi.

Öte yandan MKE Ankaragücü Başkanı Faruk Koca’nın ise hastanede olduğu sağlık kontrollerinin ardından emniyet güçleri tarafından ifadesinin ilerleyen saatlerde alınacağı ve gözaltı işlemlerinin başlayacağı bildirildi.

Hasan Arat: "Antrenör konusunda acele etmeyeceğiz" Hasan Arat: "Antrenör konusunda acele etmeyeceğiz"

HALİL UMUT MELER'İN SAĞLIK DURUMU HAKKINDA AÇIKLAMA YAPILDI

Acıbadem Ankara Hastanesi Başhekimi Dr. Mehmet Yörübulut, “Beyinden karın bölümüne kadar tomografisi çekildi, hayati tehlikesi yok” dedi.

DR. MEHMET YÖRÜBULU: "HAYATİ TEHLİKESİ YOK"

Süper Lig’in 15’inci haftasında MKE Ankaragücü ile Çaykur Rizespor 1-1 berabere kaldı. Karşılaşmanın ardından sahaya inen MKE Ankaragücü Başkanı Faruk Koca, mücadelenin hakemi Halil Umut Meler’e saldırarak yumruk attı. Yaşanan olayın ardından hastaneye kaldırılan Halil Umut Meler’in sağlık durumuna ilişkin Acıbadem Ankara Hastanesi Başhekimi Dr. Mehmet Yörübulut, açıklamalarda bulundu. Mehmet Yörübulut’un açıklamaları şu şekilde: “Hastanemize acil servise başvurdu, ilk muayenesi yapıldı. Röntgen ve ileri tetkikleri yapıldı. Beyinden karın bölümüne kadar tomografisi çekildi, hayati tehlikesi yok. Göz çevresinde kanama ve çatlak var. Kafa travması olması sebebiyle sabah kadar takip edeceğiz ve göndereceğiz. Hayati tehlikesi olmaması bizi sevindiriyor” diye konuştu. (DHA)

Editör: MURAT ÖZER