Ünlü oyuncular Hande Soral ve İsmail Demirci çifti yaz tatiline Bodrum'da devam ediyor.

Duja Hotels, tutkuları ve özgün tarifleriyle Dünya mutfağına yön veren Michelin yıldızlı şefleri, değerli konuklarıyla buluşturmaya devam ediyor. 

İlk kez geçtiğimiz yaz Michelin yıldızlı şeflere ev sahipliği yapan Duja Hotels, bu etkinlik ile Ace of Mice 2023’te ‘‘En iyi Halkla İlişkiler Etkinliği’’ ödülüne layık görüldü. Bu yıl da kaldığı yerden devam eden gastronomi şöleninde, tarzlarıyla harikalar yaratan birbirinden özel yıldızlı şefler, Söke Profesyonel ve Savalan Grup katkıları ile benzersiz bir deneyim sunmaya devam ediyor.

İSPANYOL ŞEF DIEGO GUERRERO BODRUM'DA 

Etkinliğin ilk şefi Poala Griffa ve ikinci şefi Joao Rodrigues'in büyük beğeni toplayan menülerinden sonra etkinliğe katılan Diego Guerrero'da lezzet tutkunları ile buluştu. Şefin özel menüsünün sunulduğu davet gecesine, Hande Soral ve eşi İsmail Demirci katıldı. 

HANDE SORAL - İSMAİL DEMİRCİ 

"TATİLİN KEYFİNİ ÇIKARIYORUZ"

Ünlü oyuncular Hande Soral ve eşi İsmail Demirci, Duja Hotels Bodrum'da katıldığı etkinlikte açıklamalarda bulundu.

Ceyda Ateş Toplusoy'dan birbirinden özel açıklamalar... Ceyda Ateş Toplusoy'dan birbirinden özel açıklamalar...

BU YAZ TATİLİNİZ NASIL GEÇİYOR? OĞLUNUZ ALİ BÜYÜMÜŞ?

HANDE SORAL

Tatil çok güzel gidiyor keşke hiç bitmese yaz da hiç bitmese... Bodrum'u çok seviyoruz. Her yaz duraklarımızdan birisi Bodrum oluyor.

Ali büyüdü evet yani Ali’yle tatil de çok keyifli İstanbul sıcağında çalışmak durumundaydık sonra kendimizi buraya attık. Hepimiz çok mutluyuz Ali de dahil keyfini çıkarıyoruz tatilin.

YENİ PROJELER VAR MI?

HANDE SORAL

Devam eden projeler var. Benim devam eden projem var ama İsmail için yeni bir proje var.

İSMAİL DEMİRCİ

Yeni proje derken daha belli bir şey yokta görüştüğümüz yeni projeler var.

HANDE SORAL 

Ben spoiler vermiş oldum. Görüşülmüş işler var.

GEÇEN SENE DE ARAMIZDAYDINIZ BİLDİĞİMİZ KADARI İLE YEMEK KÜLTÜRÜNÜZ EPEY GENİŞ YEMEKLER İLE ÇOK İLGİLİSİNİZ?

HANDE SORAL 

İyi bir yemek için dünyanın öbür ucuna gidecek çiftiz biz yemek yemeği hem çok seviyoruz hem de iyi yemek yemeği önemsiyoruz, aslında geçen sene de buradaydık bizce çok güzel etkinlik bu birçok  

Michelin Yıldızlı Şefi ağırlıyorsunuz burada tadım yapacağım şefin menüsü acayip merak ediyorum. Geçen yaz denediğimiz herhalde bütün kış anlattık o kadar severek bir gece geçirmiştik bu çok önemli bir deneyim veya etkinlik biz farklı bir kültürü tadıp keyifli bir gece geçiriyoruz. Biz gitmiyoruz ayamıza kadar Bodrum'a geliyor bu da müthiş bir şey. .

İSMAİL DEMİRCİ 

Geçen sene çok güzel bir deneyim yaşamıştık gerçekten biz çok midesine düşkün bir çiftiz ama iyi yemek yemeği seviyoruz. Burada da çok güzel yemekler yemiştik. Bu akşamda çok güzel yemekler yiyeceğimize inanıyoruz heyecanlıyız sabırsızlanıyorum şefin yapacağı sürprizleri merak ediyorum

Editör: MURAT ÖZER