Boyner özel markalarından Fabrika, her sezonun aranan kilit parçalarıyla yeni yıla ışıltılı bir giriş yapıyor.  Şehir yaşamının enerjisini yansıtan koleksiyonda parlak vinil dokular öne çıkarken payetli takımlar sezonun en hit görünümünü sunuyor. 

Boyner, yılın en heyecanlı dönemi yaklaşırken yılbaşı ruhunu yansıtan tasarımları ve özel koleksiyonlarıyla bu heyecanı katlıyor. Boyner özel markalarından Fabrika ile yeni yıla hazırlanmak isteyenleri, şık, modern ve güçlü bir stil bekliyor. Koleksiyonun dikkat çeken parçaları arasında sofistike giyimin vazgeçilmezi kahverenginin farklı tonlardaki yansımaları puffer mont ve kabanlarda ön plana çıkıyor. Bu sezon yükselişe geçen pilise etekler siyah blazer ceketlerle kombinlenerek şık bir stil sunarken, rahat trikolar ve oversize kazaklar soğuk kış günlerini ısıtıyor.

Fabrika’nın iddialı parçaları arasındaki parlak vinil takımlar ise göz alıcı bir stile imza atıyor. Kutlama ve davetlerde parlamak isteyenlerin tercihi midi etekler ve gösterişli payetli ceketlerden yana olurken oversize montlar ve jeanler ise yeni yılda benzersiz bir konfor sunuyor. Koleksiyondaki haki ve taba renkleriyle tasarlanan botlar hem kombinleri tamamlıyor hem de maskülen bir stil sunarak bu sezon adından sıkça söz ettiriyor. 

Burcu Esmersoy x Hermossa'dan göz alıcı davet Burcu Esmersoy x Hermossa'dan göz alıcı davet

Boyner, Fabrika koleksiyonunu keşfetmek ve yeni yılda stiliyle parlamak isteyenleri Boyner mağazaları, boyner.com.tr, Boyner uygulaması ve Boyner Now’a davet ediyor

Editör: MURAT ÖZER