Jo Malone London ve Mamut Limited eserleri markanın en yeni kokusu English Pear and Sweat Pea eşliğinde sanatseverlerle bir araya geldi.

Her sonbaharı ikonik kokusu English Pear and Fressia ile kutlayan Jo Malone London, bu yıl en çok sevilen bu meyvemsi kokunun farklı bir yorumu olan English Pear and Sweat Pea ile şehre dönüyor. 

CEMRE SOLMAZ

İkonik William Armut notasıyla öne çıkan bu eşsiz kokular, geçtiğimiz yıl 10. yılını kutlayan Mamut Art Project, sanatçılarının edisyonlu ve özel üretilmiş seri çalışmalarını içeren Mamut Limited Vol.I isimli sergisi kapsamında gerçekleşen seramik atölyesinde marka ve sanat severlere tanıtıldı.  

CHIRA KING 

16 Eylül itibariyle Jo Malone London kokuları eşliğinde başlayan çevrimiçi sergide, 25 Eylül tarihinde birbirinden seçkin davetlilerin katılımıyla bir seramik atölyesi gerçekleşti. 

İngiliz armudundan ilham alarak yaratılan ikonik kokuların sergiyi sardığı ve Mamut Limited sanatçısı Metin Ertürk eşliğinde gerçekleşen bu atölye Şebnem Dönmez, Yağız İzgül, Daphne Behar, Mert Aslan, Melis Ağazat, Mihre Mutlu, Cansu ve Murathan Akın, Serra Duran Paralı, Melike Sarıkatipoğlu, Pınar Hacıraifoğlu, Narod Çetinkaya, Mina Saygı ve ünlü Tiktoker Cihara King gibi isimleri bir araya getirdi.

DAPHNE BEHAR 

Jo Malone London kokuları eşliğinde seramik İngiliz armutlarını sonbahar renklerinde boyayan katılımcılar sanatın ve duyuların harmonisini deneyimleme fırsatı buldular.

DENİZ BULUTSUZ 

ERDEM ORAYLI

MEHMET ALİ BAKANAY 

MELİKE SARIKATİPOĞLU

MELİS AĞAZAT 

MİHRE MUTLU 

MURATHAN AKIN - CANSU AKIN 

NAROD ÇETİNKAYA - MİNA SAYGI 

Etel Baler'in Kosta Rika ve Miami tatili... Etel Baler'in Kosta Rika ve Miami tatili...

PINAR HACIRAFOĞLU 

RÜYA BÜYÜKTETİK

SERRA DURAN PARALI 

ŞEBNEM DÖNMEZ

TUĞRUL TÜLEK 

TULU ERDEN 

YAĞIZ İZGÜL 

Jo Malone London x Mamut Limited 

Editör: MURAT ÖZER