Kenan Doğulu, KerkiSolfej organizasyonuyla arife günü Kuşadası’nda, bayramın birinci günü ise Marmariste sevenleriyle buluştu.

KUŞADASI VE MARMARİS BAYRAMI KENAN DOĞULU İLE KARŞILADI 

Başarılı sanatçı Kenan Doğulu, 8 Temmuz akşamı Kuşadası Altın Güvercin Amfi Tiyatro’da gerçekleşen konseriyle yaptığı güçlü başlangıcın ardından bayramın ilk gününde Marmaris Amfi Tiyatro’da sahne aldı. Bayram konserlerini Kuşadası ve Marmaris’le başlatan Doğulu, bayram neşesini tatil bölgelerine taşıdı. 

KENAN DOĞULU GENİŞ REPERTUARI VE DANSLARIYLA BÜYÜLEDİ 

Alanı dolduran sevenlerinin bayramını kutlayan Doğulu; herkese sağlıklı, mutlu ve huzurlu bir bayram temennisinde bulundu. Kuşadası ve Marmaris konserlerinde yoğun ilgiyle karşılanan Kenan Doğulu, konser boyunca geniş repertuarı ve danslarıyla dinleyicileri büyüledi. Konserler boyunca ritmi bir an olsun düşürmeyen Kenan Doğulu’ya, en sevilen şarkılarında dinleyicileri hep bir ağızdan eşlik etti. 

SAHNE KIYAFETLERİYLE GÖZ KAMAŞTIRDI

Güçlü orkestrası ve şovlarıyla konserlerinde dinleyicilerini ayağa kaldıran Doğulu “Bumaya”, “Hezarfen”, “İlk Adımı Sen At” gibi şarkılarını seslendirdiği konserlerin sonunda dinmeyen alkış ve tezahüratlar üzerine sevenlerini kırmayarak yeniden sahneye çıktı. Kenan Doğulu, sevilen tatil bölgelerinden Kuşadası ve Marmaris’in etkileyici atmosferinde verdiği konserlerde sahne kıyafetleriyle de göz kamaştırdı. Konserlerine Mert Yemenicioğlu stil danışmanlığında hazırlanan Doğulu, Kuşadası’nda “Ace Naymantasarımıyla, Marmaris’te ise “Nisse” tasarımıyla sahne aldı. 

Bayram konserlerine hız kesmeden devam edecek olan Kenan Doğulu 11 Temmuz’da Bodrum Antik Tiyatro’da, 12 Temmuz’da Çeşme Açıkhava Tiyatrosu’nda müzikseverlerle buluşmaya hazırlanıyor.

Editör: MURAT ÖZER