Yıllardır "Güzelliğin Dünyası" Sektörünü yaratan marka Sevil, heyecan verici yeni kokularla genişleyen parfüm serisi Sevilla Signature Perfume Collection ile geçtiğimiz günlerde parfüm severlere yeni bir perde araladı.

VOYTEK SLEZAK - DİLARA SEVILLA - YUSUF SEVILLA - LUSI SEVILLA 

KOKU TUTKUNLARINA  ÖZEL DAVET

HÜLYA KALYONCU

Dilara Sevilla’nın ev sahipliğiyle gerçekleşen etkinlik Hülya Kalyoncu, Aslı Şen, Monik İpekel, Reyhan İpekel, Ece Kıral, Betül Gülbahar, Dilek Birgen, Ümit Karalar gibi isimlerin katılımlarıyla Sortie Cotto Bosforo’da gerçekleşti.

ASLI ŞEN

Parfüm severleri eşsiz kokularla buluşturan koleksiyon Lucia, Joseph, Milanus, Lukanus ve Philia’dan oluşuyor.

REYHAN - MONİK İPEKEL

Sevil’in başarılı geçmişinin ardındaki kadın Lüsi Sevilla’ya ithaf edilen Lucia, aromatik citrus ve baharat esanslarının önde olduğu cezbedici kokusuyla öne çıkarken odunsu amberli karakteriyle Milanus, kararlılığı ve kendinden eminliği temsil ediyor.

ÜMİT KARALAR GÖKMEN 

Tepe notalarında limon ve pembe biberin çarpıcı etkileriyle Phila, gün boyu her modunuza uyan bir etki yaratıyor.

ECE KIRAL

Ioseph ise turunçgillerin kendilerine has tazeliğini ve dinamizmini günlük hayatınıza taşıyor.

DİLEK BİRGEN

Son olarak Lukanus, portakal ve yeşil misket limonu gibi turunçgillerin yarattığı enerjiyle her an tazeliği ve ferahlığı arzulayanların tamamlayıcı esintisi oluyor.

NİHAN ÇETİN KAYA

Türkiye’nin ilk parfümeri mağazaları zinciri Sevil, her fırsatta ışığını yansıtmak isteyenleri bu eşsiz kokular ile Sevil’in farkını yaşamak ve Sevilla Signature Perfume Collection’ı yakından hissetmek için mağazalara bekliyor.  

PETEK ERTÜRE

GİZEM HATİPOĞLU

ASLI ŞEN - ÜMİT KARALAR GÖKMEN

VOYTEK SLEZAK - DİLARA SLEZAK  SEVILLA                      

Editör: MURAT ÖZER