Yeme içme sektörünün tanınmış isimlerinden ve çokça duyulan, Yakamoz Restaurant Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Taner Acar Kaya, İstanbul Boğazının incisi Kuleli Yakamoz restoran’ının büyülü menüsü ve manzarası ile misafirlerini ağırlıyor.

TANER ACAR KAYA

BOĞAZIN İNCİSİ KULELİ YAKAMOZ...

Asırlık çınar ağaçlarının altında boğazın manzarasını panoramik çevreleyen, bir yanı Kuleli Askerî Lisesi diğer yanı Boğaz Köprüsünü gören çok özel konuma sahip restorana gelen misafirler kendilerini oldukça özel ve ayrıcalıklı hissettiriyor. 

FAİK ÖZTÜRK - SAFİYE SOYMAN - TANER ACAR KAYA

Yerli ve yabancı misafirlerin favorisi olan Kuleli Yakamoz, Boğaz manzarası eşliğinde kahvaltı, öğlen ve akşam yemeklerinde mükemmel doğası ile keyifli bir ziyafet sunuyor. Misafirperverliklerini en iyi şekilde yapan Yakamoz ailesi, misafirlerin mekan sahibi Taner beye hizmetlerinden dolayı teşekkür edip fotoğraf çekiliyor hatıra (anı) kalması için. Taner Acar Kaya, “İstanbul boğazına nazır böyle bir Yapi da misafirlerimizi ağırlamak iyi hizmet verip bunun karşılığını almak bizleri çok mutlu ediyor.” diye açıklamada bulundu.

Cem Tayanç 

Editör: MURAT ÖZER