Doğal içerikli ürünleriyle İsveç’in en sevilen markalarından L:A Bruket, Türkiye’de cilt bakım tutkunlarıyla buluşmasını No.21’de özel bir lansmanla duyurdu. İsveç doğasını ve biyoteknolojiyi bir araya getiren vegan ve doğal içerikli L:A Bruket ürünleri; yüz, dudak ve cilt bakım seansları eşliğinde L:a Bruket Pazarlama ve İletişim Müdürü Claire Le Brosq anlatımıyla keşfedildi.

GAMZE ULUCAN- CLAIRE LE BRUSQ-BİRGÜL ULUCAN ÖZTÜRK

İSVEÇ’İN DOĞAL VE ORGANİK İÇERİKLİ CİLT BAKIM MARKASI L:A BRUKET TÜRKİYE’YE GELİŞİNİ ÖZEL BİR DAVETLE KUTLADI

BATYA KEDUBİ

L:A Bruket Türkiye Distribütörleri Gamze Ulucan ve Birgül Ulucan Öztürk’ün ev sahipliği yaptığı davete aralarında Betya Kedubi, Begüm Özer, Bilge Yenigül, Billur Saatçi, Damla Kalaycık, Duygu Bal, Eda Zamanpur, Hakan Kütahya, Melis Özer, Nilay Yalçınkaya, Pelin Kaya, Pınar Yaranır, Rıfat Yüzüak, Rüya Büyüktetik, Simay Yılmaz ve Zeynep Soylu’nun da bulunduğu çok sayıda davetli katıldı.

BEGÜM ÖZER

La Bruket’in ilham kaynağını modern ve geleneksel yaşamın harmanlanışı oluşturuyor. İsveç’in batısında Varberg’de kurulan La Bruket markası, aslında 200 yıllık İsveç spa geleneğiyle doğal yaşamdan ilhamını alıyor. Tüm ürünler İsveç’te yüksek kalitede içerikler kullanılarak hazırlanıyor.

BİLGE YENİGÜL

EDA ZAMANPUR

La Bruket’in doğal ve organik içerikli ürünleri doğaya ve sağlıklı yaşama duyduğu saygıyı yansıtıyor. Şişesinden, içerdiği kokuya kadar her bir bileşeni özenle seçiliyor. Ürünlerin şişeleri doğal içeriği gün ışından koruması amacıyla kahverengi şişelerde sunuluyor. L:A Bruket ürünleri çevreye ve insan sağlığına duyarlı üretim ve işletim sistemlerine verilen Cosmos Natural sertifikasına sahiptir. L:a Bruket ürünlerine; Beymen Zorlu, beymen.com ve neobloom.com'dan ulaşabilirsiniz.

PELIN KAYA

PARFÜM TASARIM ATAÖLYESİ HAKKINDA; 

Parfüm Tasarım Atölyesi’nde dünyanın en özel parfümörlerinin imzasını taşıyan parfümler satışa sunuluyor. Maison Francis Kurkdjian, Histoires de Parfums, Acqua di Parma, Bond No:9, Initio, Ex Nihilo, Maison Crivelli ve Ormonde Jayne gibi kendi hayallerinin peşinden koşan dünyaca ünlü niş parfüm markaları, Parfüm Tasarım Atölyesi’nde koku tutkunlarıyla buluşuyor. Seçkin parfümlerin yanı sıra L:A BRUKET, Royal Fern, Jorgobe gibi dünyaca ünlü cilt bakım markaları da Parfüm Tasarım Atölyesi’nde yer alıyor. 

MELİS ÖZER

PINAR YARANIR

Editör: MURAT ÖZER