Ali Koç: "Bizim isteğimiz seçimin haziran ayının başında olması" Ali Koç: "Bizim isteğimiz seçimin haziran ayının başında olması"

Fransa Ligue 1 ekiplerinden Paris Saint Germain, İspanyol teknik adam Luis Enrique ile 2 yıllığına anlaştıklarını duyurdu.



Fransa Ligue 1’de geçen sezonu 1’inci sırada tamamlayarak şampiyonluk sevinci yaşayan PSG’de teknik direktör Christophe Galtier ile yolların ayrılmasından sonra İspanyol teknik adam Luis Enrique ile 2 yıllığına anlaşmaya varıldı. Kulübün resmi internet sitesine açıklamalarda bulunan 53 yaşındaki teknik adam, “Yeni bir deneyimin tadını çıkarmak için Paris'e katıldığım için çok mutluyum. Yeni insanlarla tanışmak, bu şehirde yaşamak, yeni bir dil öğrenmek ve hepsinden önemlisi PSG'nin başında olmak çok heyecan verici” dedi.

Öte yandan İspanyol teknik adam, teknik direktörlük kariyerinde; 1 UEFA Şampiyonlar Ligi, 1 FIFA Dünya Kulüpler Kupası, 2 İspanya şampiyonluğu, 1 UEFA Süper Kupa, 3 İspanya Kral Kupası ve 1 İspanya Süper Kupa şampiyonluğu yaşadı.

Editör: MURAT ÖZER