Türk mücevher markası Begüm Khan, dünyanın en köklü Fransız parfüm ve kozmetik markası Guerlain ile gerçekleştirdiği çarpıcı iş birliğini, Madrid’de çok özel bir organizasyon ile kutladı.

PATRICIA SANES - MONICA ANOZ - CLEOPATRA OETTINGEN - BEGÜM KIROĞLU 

Begüm Khan markasının Kurucusu Begüm Kıroğlu ev sahipliğinde gerçekleşen davete, Alexis Riviere, Blanca Suarez, Cleopatra Oettingen, Blanca Soler, Nina Urgell, Lucila Figueroa, Patricia Sanes, Paula Gureta, Tristan Domecqu, Teresa Riott, Ivana Baquero, Helena - Lucia Cuesta ve Monica Anoz gibi ünlü isimler katılım gösterdi.

BEGÜM KIROĞLU - ALEX RIVIERE 

Madrid’de bulunan Club Matador’da gerçekleşen bu özel davette, Begüm Khan’ın iş birliği kapsamında tasarladığı yeni, çarpıcı ve göz alıcı parçalar davetlilere sunuldu.

BEGÜM KIROĞLU - CLEOPATRA OETTINGE 

Begüm Khan, Maison Guerlain’a bu sene 5 farklı proje ile ortak oldu. Exceptional şişeler, ruj, en çok satılan kokulara ait benzersiz şişe kapak tasarımlarından oluşan bu projeler ile çarpıcı bir iş birliğine imza atıldı.

İlk Paris Champs-Elysée’de sergilenen eşsiz tasarımlar, İstanbul’dan sonra, sırası ile Singapur ve Hong Kong’da Begüm Kıroğlu ve Guerlain’in Miras ve Sanatsal İlişkiler Kreatif Direktörü Ann – Caroline Prazan’ın katılımı ile sevenlerin görüşüne sunulmaya hazırlanıyor.

BLANCE SOLER 

Fransız markası Guerlain ile yapılan iş birliği kapsamında, dünya çapında 54 global mağazadaki Guerlain butiğinin yeni yıl vitrinleri Begüm Khan tarafından tasarlandı.

BLANCE SUAREZ

Begüm Khan, bu benzersiz vitrinleri kendi hayal dünyası ile Guerlain’ın faunasını birleştirerek tasarladı.

HELENA CUESTA - LUCIA CUESTA 

Mükemmellik dürtüsü, sanat tutkusu ve doğanın mükemmel güzelliğinden alınan ilham ile iki marka, kreasyonlarında aynı değerleri paylaşıyor. Bu benzersiz iş birliğinde, hayaller gerçeğe dönüşerek, sanatsal bir şekil alıyor.

IVANA BAQUERO 

LUCILA FIGUEROA 

NINA URGELL

PATRICIA SANES 

PAULA GURETA 

Ünlü isimleri buluşturan belgesel: "Beymen - Golden Opulence" Ünlü isimleri buluşturan belgesel: "Beymen - Golden Opulence"

TERESA RIOTT 

TRISTAN DOMECQU 

Editör: MURAT ÖZER