İstanbul’un en büyük alışveriş ve yaşam merkezi Emaar, AVM sektöründe bir ilke daha imza attı. Türkiye’de ilk defa kurulan adrenalin dolu oyun alanı The Jump’in VIP açılışı renkli sahnelere tanık oldu.

ELYA DOĞULU - OZAN DOĞULU - ARYA DOĞULU

EMAAR'IN JUMP AÇILIŞINDA ARYA DOĞULU RÜZGARI ESTİ!

Türkiye’de ilk defa EMAAR AVM’de açılan yeni bir konsepte sahip eğlence ve aksiyon dolu oyun alanı The Jump’in açılışında Ozan Doğulu kızı Arya ile ilk defa birlikte DJ performansı gerçekleştirdi. Arya Doğulu ilk kez sahnede canlı olarak İngilizce şarkılar söyledi. 3. Kuşak Doğulu’nun sahli ede dans gösterisi eşliğinde başarılı canlı performansı davetliler tarafından büyük ilgi gördü ve merak uyandırdı.

PELİN AKAT

Akrobasi gösterilerinin de eşlik ettiği VIP açılışa cemiyet ve sanat dünyasından ünlü isimler katıldı. The Jump'ın açılış davetine Elif Boyner, Gonca Vuslateri, Baran Bölükbaşı, Petek Ertüre, Burcu Atasoy, Melisa Döngel, Çiğdem Batur, Beste Kanar, Pelin Akat, Ece Şeçkin, Burcu Kıratlı, Yeliz Şar, Günay Musayeva, Beste Kanar ve Wilma Elles katıldı. Çocukları ve yakınlarıyla gelen ünlülerin üç katlı macera dolu The Jump oyun alanındaki eğlence dolu anları karelere yansıdı.

BESTE KANAR

Davetliler arasında yer alan Melis Fis ve Baran Bölükbaşı’nın söylediği şarkılar izleyiciler tarafından büyük ilgi gördü.

MELİS FİS

 Çok yakında kullanıma açılması planlanan The Jump’dan 6 yaş üzeri çocuklar yararlanabiliyor. Jump hakkında daha detaylı bilgi için www.emaarsquaremall.com adresini ziyaret edebilirsiniz.

Editör: MURAT ÖZER