Fast & Furious Presents: "Hobbs & Shaw" aksiyon filminin Los Angeles galası dün yapıldı.

Filmin yıldızları Dwayne Johnson, Jason Statham, Vanessa Kirby ve Idris Elba Fast & Furious Presents: Hobbs & Shaw filminin  Los Angeles galasına katıldı. 

Fast & Furious Presents: Hobbs & Shaw filminin Los Angeles galası katılan Jason Statham ve nişanlısı Rosie Huntington-Whiteley hayranları büyük ilgi gösterdi.

Fast & Furious Presents: Hobbs & Shaw filminin Los Angeles galası, filmin başrol oyuncularının da katılımıyla gerçekleşti. Jason Statham ve Rosie Huntington-Whiteley kırmızı halıya damga vurdu. Filmin oyuncu kadrosunda bulunan dünyaca ünlü isimlere Hollywood dünyasından birçok yıldız da eşlik etti.

Rosie Huntington-Whiteley eşi Jason Statham'ın yeni filmi Hızlı ve Öfkeli: Hobbs ve Shaw galasına beyaz, transparan detaylı Versace elbisesiyle kusursuz görünüyordu.

HIZLI VE ÖFKELİ: HOBBS AND SHAW FİLMİNİN KONUSU VE OYUNCULARI

Hızlı ve Öfkeli serisinin spin-off filmi olan Hobbs & Shaw, seriden tanıdığımız Luke Hobbs ve Deckard Shaw karakterlerine odaklanıyor. Başrollerini Dwayne Johnson ve Jason Statham’ın üstlendiği filmde “The Crown” dizisinin Prenses Margaret’ı Vanessa Kirby Deckard Shaw’un kız kardeşi olan bir MI-5 ajanına hayat verirken, Altın Küre ödüllü Idris Elba ise kötü adam olarak karşımızı çıkıyor. Yönetmen koltuğuna ise “John Wick”, “Sarışın Bomba” ve “Deadpool 2” filmlerinden tanıdığımız David Leitch'in oturduğu filmin senaryosunu Chris Morgan kaleme alıyor.

Kanunsuz bir kaçak olan Shaw, sadık kanun adamı olan Hobbs'a suikast girişiminde bulunduğu için hapse girmiştir. Görünürde hiç ortak noktası olmayan ve birbirine zıt iki adam da kendi katı ahlak kurallarıyla çalışır ve bunu kabul etmeleri başlarına bela açacaksa bile birbirlerine saygı duyarlar. Birbirlerine güvenmeseler bile insanlığı sonsuza dek değiştirebilecek biyolojik bir tehdidti durdurmak için birlikte çalışmaktan başka seçenekleri yoktur.

Editör: MURAT ÖZER