ABD'de Glee dizisiyle yıldızı parlayan ünlü oyuncu Naya Rivera, California eyaletine bağlı Ventura bölgesindeki Piru Gölü’ne açıldıktan sonra bir daha kendisinden haber alınamadı.

Rivera’nın kiraladığı teknede 4 yaşındaki oğlu Josey tek başına bulundu.

Üzerinde can yeleği bulunan küçük çocuk, polislere yüzmek için göle gittiklerini, annesinin suya atladıktan sonra bir daha geri dönmediğini söyledi.

Polis tarafından yapılan arama çalışmalarında Rivera’nın cansız bedeni bulundu. Rivera, Glee dizi ekibinden hayatını kaybeden 3’ncü oyuncu oldu.

GLEE DİZİ EKİBİNDE HAYATINI KAYBEDEN 3'ÜNCÜ OYUNCU OLDU

Diziden ilk trajik haber, dizinin önemli rollerinden birini üstlenen Cory Monteith'ten geldi. Ünlü oyuncu Monteith, 2013 yılında Kanada'da bir otel odasında ölü bulundu. Genç oyuncunun ölümü, hayranlarını yasa boğdu.

CORY MONTEITH - LEE MICHELE 

Monteith'in ölümü 'Glee' dizisi kadrosunda tek üzücü olay olarak kalmadı. Dizinin yönetmen yardımcısı Jim Filler, uykusunda geçirmiş olduğu kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. Jim Filler'in şoku daha atlatılmadan bu kez bir ölüm haberi geldi. Dizinin 2014 yılında yapım asistanlığı yapan Nancy Montes kendi evinde cansız olarak bulundu. Nancy Montes, ünlü aktris Julia Roberts'ın kız kardeşiydi.

MARK SALLING - NAYA RIVERA

Glee dizisinin diğer oyuncularından Mark Salling'ın adı da bir skandala karıştı, oyuncu intihar ederek canına kıydı. Son olarak dizinin yıldız oyuncusu Naya rivera’nın oğlunu kurtardıktan sonra kendisini kurtarmak için enerjisinin kalmadığı bu sebeple hayatını kaybettiği tahmin ediliyor.

Dizinin ilk bölümü 2009'da yayınlanan GLEE dizisi 20 Mart 2015'te final bölümüyle seyirciye veda etti. Emmy'nin de aralarında bulunduğu çok sayıda ödüle değer görüldü. 

Editör: MURAT ÖZER