Habertürk'ten Onur Aydın'ın haberine göre, Bade İşçil, rol aldığı ‘Ufak Tefek Cinayetler’in reytingi düştüğü için yayından kaldırıldığını söyledi. Bölüm başına astronomik rakamlar alan yıldızlarla ilgili de konuşan oyuncu, “Biz makul fiyatlarda oynuyoruz. O rakamlar var mı gerçekten? Eğer doğruysa, o isimler bence yapımcılığa soyunmalı” dedi. Zor şartlarda çalıştıklarını anlatan İşçil, “Deli işi yapıyoruz" önemli olan karşılığında yolda karşılaştığımız sevgi dedi.
“Yeni yıla yeni projelerle başlamak isterim. Boş durup paslanmamak lazım” diyen Bade İşcil, sözün bölüm başına astronomik rakam alan dizi starlarına gelmesiyle “Severek, keyif alarak yaptığımız iş, diğer kazanan oyuncular gibi fiyatlar öyle değil zaten makul geçiniyoruz. Astronomik rakamlar düşer tabii. O rakamlar var mı gerçekten? İyi ki kalkmış bizim dizi. Onlar artık yapımcılığa soyunacak demek ki” şeklinde konuştu. 
İşcil, “Yeni yılda aşk diliyor musunuz?” sorusuna ise “Diliyoruz ama piyango da bana çıkmıyor. Ben o yüzden şansımı denemiyorum” şeklinde yanıtladı.

Editör: MURAT ÖZER