O Ses Türkiye'de yılbaşında her sene olduğu gibi bu yıl da ünlü isimler performans sergileyecek. Can Yaman ile Demet Özdemir'in damga vurduğu O Ses Türkiye'de sahne alacak diğer isimler de belli oldu. İşte performans sergileyecek ünlüler...Hadise ile İngilizce şarkı söyleyen Beren Gökyıldız muhteşem bir performans gösterdi.
Acun Ilıcalı tarafında paylaşılan videoya Ilıcalı'nın takipçileri de yorum yaptı. Bir yorumda, "Kız hem iyi oyuncu hem de güzel şarkı söylüyor yolu açık olsun." ifadesi kullanıldı.
Demet Özdemir ve Can Yaman, O Ses Türkiye Yılbaşı Özel programı için birlikte düet yaptı.İkili, Serdar Ortaç'ın 'Gamzelim' isimli şarkısını seslendirdi
Enis Arıkan sahnede Sertab Erener ile özdeşleşmiş koreografi ile olacak ve Everyway That I Can şarkısını seslendirecek.
Ayrıca Enis Arıkan'ın da kadrosunda olduğu Jet Sosyete dizisi bu akşam yılbaşı konusuyla ekranlarda olacak. Bu özel bölümün konuk oyuncusu ise Sertab Erener olacak.Oyuncu Bensu Soral, geçen aylarda Hakan Baş ile dünyaevine girmişti. Soral, düğün eğlencesinde sahneye çıkıp rap yaparak herkesin beğenisini toplamıştı.Bensu Soral O Ses Türkiye'de de rap şarkı seslendirecek.
Sen Anlat Karadeniz dizisinde Nefes karakteri ile kalplere taht kuran oyuncu İrem Helvacıoğlu sesi ile de seyirciyi büyülemeye geliyor.

Oyuncu Aslıhan Gürbüz'de O Ses Türkiye sahnesinde şarkısını seslendirecek. MasterChef Türkiye jürisi Mehmet Yalçınkaya, Hazer Amani ve Somer SivrioğluOyuncu Aytaç Şaşmaz da O Ses Türkiye Yılbaşı Özel programında performans sergileyecek. 

Editör: MURAT ÖZER