Geleneksel Kitz-Race-Party sırasındaki The Black Eyed Peas performansı, Tommy Hilfiger’ın 2020 Hahnenkamm Kayak Yarışlarının resmi moda sponsorluğu kapsamında düzenlenen pek çok aktiviteden biri oldu.

TOMMY HILFIGER RESMİ MODA SPONSORLUĞU KAPSAMINDA 2020 HAHNENKAMM KAYAK YARIŞLARINDA THE BLACK EYED PEAS PERFORMANSINI SUNDU

ETKİNLİK:Bir PVH Corp. [NYSE: PVH] şirketi olan Tommy Hilfiger, Avusturya’nın Kitzbühel kasabasında gerçekleşen 2020 Hahnenkamm Kayak Yarışlarının Resmi Moda Sponsoru olmasını 25 Ocak’ta düzenlediği Kitz-Race-Party ile kutladı. Amerikan pop ilahları The Black Eyed Peas, her yıl yarış hafta sonunun en popüler etkinliklerinden biri olan ve Cumartesi gecesi düzenlenen partiye performanslarıyla damga vurdu. Kış sporlarının zirvesindeki etkinlikler arasında sayılan Hahnenkamm Kayak Yarışları, yüzde 85’e ulaşan eğimi, 80 metrelik atlamaları ve saatte 140 kilometreye çıkabilen hızları ile dünyanın en heyecan verici pistlerinden “The Streif”a da ev sahipliği yapıyor.

TOMMY - DEE HILFIGER 

The Black Eyed Peas performansı, 24-26 Ocak hafta sonu Tommy Hilfiger Resmi Moda Sponsorluğunun kalbinde yer alan pek çok aktiviteden biri oldu. Tommy Hilfiger ve Dee Hilfiger ile Tommy Hilfiger Global ve PVH Europe CEO’su Daniel Grieder, 25 Ocak'ta 23. kez koşulan Kitz-Charity-Trophy yarışına katıldı. Spor, iş ve kültür dünyasından seçkin isimler, ünlü “Streif”in son metrelerindeki eğlenceli, dev slalomda mücadele ederek zor günler geçiren yerel tarım ailelerini desteklemek amacıyla yardım topladı. Bu yılki yardımseverlik yarışında toplam 200.000 € toplandı.

TOMMY - DEE HILFIGER, THE BLACK EYED PEAS

Karlı yamaçları süsleyen cesur TOMMY HILFIGER dokunuşlarının yanı sıra bir hava balonu, yarış ve kapı bayrakları ile ünlü yokuş aşağı yarışın başlangıç ve bitiş çizgisi flamaları markanın kırmızı, beyaz ve mavi logosunu taşıdı. Yarış pistinin Alışveriş Köyünde kurulan TOMMY HILFIGER pop-up mağazada etkinlik için tasarlanan benzersiz bir tişörtü de içeren üçüncü TommyXRossignol koleksiyonu ile birlikte 2020 Kış – Pre-spring TOMMY HILFIGER kadın ve erkek spor giyim stillerinden bir seçki sergilendi. Kitzbühel'in merkezindeki TOMMY HILFIGER mağazası da bir vitrinini Hahnenkamm Yarışlarının sponsorluğuna ve en yeni TommyXRossignol kapsülüne ayırdı.

Editör: MURAT ÖZER