"Extremely Wickend, Shockingly Evil and Vile" adlı gerilim filminin avrupa galası, geçtiğimiz gün Londra'da gerçekleşti.

Filmin yıldızları Lily Collins ve Zac Efron, yeni Netflix Filmi "Extremely Wickend, Shockingly Evil and Vile" Londra galasına katıldı. 

Yeni Netflix Filmi "Extremely Wickend, Shockingly Evil and Vile" avrupa prömiyeri, Naomi Isted, Megan Barton, Hayley Sparkes, Tallia Storm, Venessa Bauer ve çok özel davetlilerin katılımıyla, Londra’daki Curzon Mayfair'de gerçekleştirildi.

Filmin dünya prömiyeri 26 Ocak 2019'da Sundance Film Festivali'nde yapıldı.

Geçtiğimiz aylarda Netflix'te belgeseli yayınlanan  Amerika'nın ünlü seri katili Ted Budy'nin hayatını konu alan biyografik türdeki suç ve gerilim filmi "Extremely Wickend, Shockingly Evil and Vile" fragmanı yayınlandı.

"EXTREMELY WICKED, SHOCHINGLY EVIL AND VILE" FİLM KONUSU

Başrolünü Hollywood'un sevilen yıldızları Zac Efron ve Lily Collins'in üstlendiği film, 1989'da Florida'da idam edilen dünyaca ünlü seri katil Ted Bundy'nin hayatına odaklanıyor. Karizması sayesinde birçok kadına yaklaşmayı başararak genç kızlara ve kadınlara tecavüz edip onları öldüren seri katil ile uzun dönemli kız arkadaşı Elizabeth arasındaki aşkı ve sorunlu ilişkiyi anlatan filmin yönetmen koltuğunda Joe Berlinger oturuyor.

 "EXTREMELY WICKED, SHOCHINGLY EVIL AND VILE" OYUNCULARU VE KADROSU 

Zac Efron ( Ted Bundy)

Lily Collins ( Elizabeth Kloepfer)

Jonh Malkovich ( Judge Edward Cowart)

Kaya Scodelario (Ann Boone)

Jim Parsons (Florida Savcı Larry Simpson)

Haley Joel Osment (Jery)

Dylan Baker (Utah Savcısı David Yocom) 

Mike Fisher (Dedektif Terry) 

Yönetmen: Joe Berlinger

Senaryo: Michael Werwie

Yapımcı: Nicolas Chartier,  Michael Costigan

03 Mayıs 2019 Netflix

Editör: MURAT ÖZER