'Cesaret ister' dedirten dekolteli kıyefeti ve jartiyer çorabı ile alışveriş yaptı, sokak ortasında satın aldığı iç çamaşırını inceledi.Ana Braga, dün öğleden sonra Los Angeles'ta alışveriş yaparken objektiflere takıldı.Basının ilgisinden her zaman hoşlanan Brezilyalı Playboy güzeli, kırmızı göbeği açık bir bluz tercih etti.37 yaşındaki Brezilyalı model, mini şortunun altına jartiyer modeli bir çorap giydi.
Görünümünü spor ayakkabılarla tamamlayan Ana Braga, Los Angeles'taki Victoria's Secret mağazasına girip burada bir süre kaldı.

Basın mensuplarının kendisini beklediğini fark eden Braga, onlara malzeme vermekten çekinmedi. Meraklı bakışlara aldırış etmeyen model, objektiflere gülümsemeyi de ihmal etmedi. Rio de Janeiro doğumlu Braga'nın hayatı, düşük bütçeli bir televizyon programına da konu olmuştu.Braga, 'The Ana Show' adlı programı, bu gibi girişimlerde bulunmak isteyen insanlara cesaret vermek için yaptığını söylemişti.Sıkı bir hayvan hakları aktivisti olan 1981 doğumlu modelin, instagram'da 163 bin takipçisi bulunuyor.Brezilyalı model; Vogue, Playboy, People, Cosmopolitan, InTouch gibi dergilerde yer almıştı.

Editör: MURAT ÖZER